Acasă » Exclusiv » ”Vă învit în dormitor, o să faceți infarct!” Nevasta HOT din Rusia a celebrului politician român, show demențial la CANCAN.RO!

”Vă învit în dormitor, o să faceți infarct!” Nevasta HOT din Rusia a celebrului politician român, show demențial la CANCAN.RO!

De: Mihai Popa 24/11/2023 | 22:00

Până acum ați văzut-o pe Valentyna Dunca doar în fotografii și clipuri video interzise cardiacilor. Dar iată că a venit timpul să o convocăm pe soția lui Romeo Dunca la un interviu. A ieșit show total în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV. Focoasa blondă a dat tot din casă, iar detaliile divulgate de rusoaiscă sunt de-a dreptul incendiare. După chipul și asemănarea invitatei, nu se putea altfel!

Emisiunea noastră propune cunoașterea poveștii Valentynei Dunca, în raport cu partenerul de viață, afacerist și politician. Președintele CJ Caraș-Severin a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție în 2013. Culmea, anul respectiv coincide cu perioada în care omul politic își soluționa divorțul cu fosta soție. A plecat într-un „business trip” la Moscova și s-a îndrăgostit de Valentyna.

Timp de trei ani, amorezii au făcut naveta între Moscova și Timișoara. În 2017 s-au căsătorit și au împreună cinci copii, susține sexy-blondina. Niciunul nu este conceput la comun, chiar dacă viața lor amoroasă este una picantă. Mai multe detalii aflați în rândurile de mai jos, dar și de pe YouTube!

( NU RATA: FOCOASA NUCLEARĂ A LUI ROMEO DUNCA A ”ATACAT-O” PE BIANCA DRĂGUȘANU PE PLAJĂ! SFÂRCUL SĂRIT DIN SUTIEN, FESELE IMENSE ȘI TATUAJELE INGHINALE AU ULUIT-O CHIAR ȘI PE IUBITA LUI BĂDĂLĂU )

Afaceristul și politicianul Romeo Dunca și-a cunoscut soția la Moscova și sunt împreună de 10 ani

CANCAN EXCLUSIV: Vreau să clarificăm astăzi povestea Valentynei. Ce te-a adus pe plaiurile românești?

Valentyna Dunca: În această țară, am un contract de căsătorie cu un om excelent, Romeo Dunca. Pentru el, e un om genial, care este nu numai un familist foarte bun, este un om, în primul rând, foarte bun. El nu are doar suflet, el are ceva foarte pozitiv, doar al lui.

CANCAN EXCLUSIV: Din ce oraș al Rusiei ești?

Valentyna Dunca: M-am născut în Moscova, am toate actele care confirmă asta. Dar destinul a făcut ca eu să ajung în România.

CANCAN EXCLUSIV: Acum cât timp ai venit în România?

Valentyna Dunca: Acum aproape șapte ani. M-am căsătorit în anul 2017 cu soțul meu. Ne-am cunoscut în 2013. În 2024, facem 11 ani împreună.

Valentyna Dunca a făcut show total în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, difuzată pe YouTube (Foto: captură video)

Din 2013 până în 2017, când s-au căsătorit, Romeo și Valentyna au făcut naveta săptămânal între România și Rusia

CANCAN EXCLUSIV: Cum v-ați cunoscut?

Valentyna Dunca: Nu ne-am cunoscut în România, ci în Rusia. A venit pentru o conferință de business în Moscova. De la momentul acela, suntem deja împreună.

CANCAN EXCLUSIV: Deci a plecat direct cu tine, din Rusia, după momentul acela?

Valentyna Dunca: Omul acesta are atât de multă energie, încât ani de zile, în fiecare weekend, venea dus-întors la mine. Câtă energie trebuia să aibă?!

CANCAN EXCLUSIV: Ție de ce ți-a luat atât de mult timp până ai decis să vii în România?

Valentyna Dunca: Și eu făceam naveta. Veneam aici cu avionul, făceam cunoștință cu acest pământ. Nu contează unde trăiești, ci cu ce om te găsești lângă tine.

CANCAN EXCLUSIV: Ce diferență de vârstă este între voi?

Valentyna Dunca: 15 ani. Eu am 40.

( CITEȘTE ȘI: LE-A STAT INIMA TUTUROR! PRIMA DOAMNA CS ÎN FUNDUL GOL LA NUBA + SÂNII GIGANȚI AU “EXPLODAT” DIN SUTIEN! FOTO+VIDEO UNICAT NEVASTA BOSS-ULUI CJ CARAȘ-SEVERIN S-A “DEZGOLIT” TOATĂ! )

Publicul îi cunoaște pe Romeo Dunca și pe a sa soție din aventurile prezentate de CANCAN.RO

Sexy-blondina recunoaște că nu merge cu soțul la birou, dar îl destresează cum știe ea mai bine: „Îl eliberez de oboseală!”

CANCAN EXCLUSIV: De când ai venit în România, te-ai simțit judecată de oamenii care poate nu ți-au înțeles look-ul?

Valentyna Dunca: Sunt o icoană a modei și a dragostei, sunt o legendă. Nu atrag atenția, nu sunt o atracție publică, nu dau atenție la ce spune publicul, pentru ce să o fac?! Sunt căsătorită, am un soț pe care îl iubesc și pe care îl doresc și care mă vrea. Suntem ca fulgerul și tunetul. Tunet fără fulger nu se poate.

CANCAN EXCLUSIV: Tu îl ajuți pe Romeo în afaceri? Mergi alături de el la birou?

Valentyna Dunca: Doamne Dumnezeule! Eu nu merg la birou, eu am foarte multă încredere în bărbatul meu, este un om care lucrează foarte mult. Și vreau să știe toată țara că omul ăsta își dă toată silința, nu doar pentru familia lui, ci și pentru popor. Merge la muncă și vine noaptea foarte obosit, dar niciodată nu se plânge.

CANCAN EXCLUSIV: Dacă ajunge seara obosit, când mai are timp să te iubească și pe tine?

Valentyna Dunca: Este obosit, dar când vine acasă, pur și simplu îl eliberez de oboseală. De ce sunt eu soția lui, nu ca să îl eliberez?! El vine la mine, la soția lui.

( VEZI ȘI: BOSS-UL CJ CARAȘ, DESPRE ”FOCOASA NUCLEARĂ”: ”E NEVASTA MEA ȘI MI-O ASUM!” DUPĂ APARIȚIILE MEGA EROTICE ALE SOȚIEI RUSOAICE, ROMEO DUNCA RUPE TĂCEREA ȘI SPUNE TOT! )

Valentyna Dunca a răspuns fără inhibiții întrebărilor din cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV

Romeo Dunca are patru urmași, iar soția rusoaică o fetiță, rămasă în țara natală. Cei doi nu intenționează să facă și un copil al lor!

CANCAN EXCLUSIV: Tu cum te înțelegi cu copiii lui Romeo Dunca?

Valentyna Dunca: Este un om care poate și știe cum să-și conducă familia, să meargă bine. Eu, de foarte mulți ani, văd, are patru copii și sunt niște copii minunați. Poate copiii lui nu prea îl înțeleg tot timpul, dar el face foarte corect orice. Toată lumea zice că Romeo are business, dar copiii lui lucrează. Vrea să îi responsabilizeze.

CANCAN EXCLUSIV: Dar ei se comportă frumos cu tine?

Valentyna Dunca: Sunt niște copii superbi, doi băieți și două fete. Cu un an în urmă, s-a născut nepotul.

CANCAN EXCLUSIV: Voi nu vreți să faceți un copil?

Valentyna Dunca: Am atins această temă. Avem deja copii, amândoi, trăim pentru copii.

CANCAN EXCLUSIV: Copilul tău este în Rusia?

Valentyna Dunca: Da, am o fetiță. Noi, împreună, dacă luăm totul, avem cinci copii împreună, plus un nepot.

Valentyna Dunca și boss-ul CJ Caraș-Severin sunt căsătoriți din anul 2017 (Foto: CANCAN.RO)

Detalii picante din intimitatea politicianului, divulgate de soția Valentyna: „Vă invit la mine în dormitor. O să faceți infarct!”

CANCAN EXCLUSIV: Am văzut că voi vă distrați foarte bine împreună. Te-a tras vreodată de mână să îți spună să nu mai dansezi lasciv?

Valentyna Dunca: El îmi dă peste tot libertate, chiar și în discotecă, pentru că am venit împreună. Îmi dă libertate până și în pat. În caz că mă trage de ceva, mă trage de păr, nu de altceva. Nu mă trage de mânecă, mă trage de păr. Suntem liberi, pentru că avem încredere unul în altul.

CANCAN EXCLUSIV: Pentru că vorbeai despre libertate în pat, care dintre voi este cel dominator?

Valentyna Dunca: Vă invit la mine în dormitor, dacă sunteți atât de interesați. Avem o casă mare, cu două etaje.

CANCAN EXCLUSIV: Aducem și camerele cu noi, să avem și probe video!

Valentyna Dunca: Cred că voi o să faceți infarct. E un film pentru adulți acolo! La etajul doi avem trei dormitoare, nu vreau să spun la toată țara ce fac în prima cameră, în a doua și în a treia, dar la mine totul este împărțit. În fiecare cameră se face câte ceva. La primul etaj avem o cameră de relaxare, e pentru dragoste.

CANCAN EXCLUSIV: Aveți cătușe și bici?

Valentyna Dunca: Vreți să știți prea multe. Vă invit la mine acasă.

( ACCESEAZĂ ȘI: NEVASTA UNUI CELEBRU POLITICIAN A RĂVĂȘIT COMPLET LITORALUL: DUPĂ CÂTE ȘI MAI CÂTE A VRUT-O PE CAPOTA MAȘINII, ÎN PARCAREA LOFT-ULUI )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
Zodia protejată de Dumnezeu în luna iunie. Primește tot ce și-a dorit!
Zodia protejată de Dumnezeu în luna iunie. Primește tot ce și-a dorit!
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău! Este cazul unei celebre influencerițe
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic:
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Orașul subteran din România care a fost interzis oamenilor. Românii nu au voie să ajungă acolo. E o rețea întreagă de tuneluri secrete
Orașul subteran din România care a fost interzis oamenilor. Românii nu au voie să ajungă...
Bani mulți de la stat pentru toți românii care au curte. Trebuie doar să lăsați iarba să crească
Bani mulți de la stat pentru toți românii care au curte. Trebuie doar să lăsați...
Este deja obligatoriu în toată România. Legea de care trebuie să știe toți românii
Este deja obligatoriu în toată România. Legea de care trebuie să știe toți românii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
S-a stins marele actor. Adio, maestre! A murit în mod pașnic și rafinat
Licitație inedită. Cât valorează semnătura lui Messi pe un simplu șervețel
Licitație inedită. Cât valorează semnătura lui Messi pe un simplu șervețel
Ce AVERE are Iancu Sterp de la „Survivor România All Stars” / „Războinicul” este în finala competiției, alături de Zanni și de Andrei Ciobanu
Ce AVERE are Iancu Sterp de la „Survivor România All Stars” / „Războinicul” este în...
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu
Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel...
Sfatul zilei de duminică, 19 mai 2024. Săgetătorul e conectat cu partenerul
Sfatul zilei de duminică, 19 mai 2024. Săgetătorul e conectat cu partenerul
Secretul pe care trebuie să-l știe toți românii care merg la cumpărături. Este un truc al celor mai eficiente gospodine. Doar așa vei obţine preţuri mai mici, indiferent de magazin
Secretul pe care trebuie să-l știe toți românii care merg la cumpărături. Este un truc...
×