Acasă » Exclusiv » Mega-scandalul din divorțul cu iz de amantlâc, EPISODUL 2! Cântăreața de muzică populară rupe tăcerea: ”M-a aruncat în brațele lui Gabi!”

Mega-scandalul din divorțul cu iz de amantlâc, EPISODUL 2! Cântăreața de muzică populară rupe tăcerea: ”M-a aruncat în brațele lui Gabi!”

De: Cristian Blanuta 02/03/2024 | 23:40

Cunoscuta cântăreață de muzică populară și de manele a devenit o femeie liberă, după divorțul cu scântei, în care fostul soț a măturat cu ea! Iar apoi și-a găsit liniștea lângă managerul ei, Gabi, cel despre care Daniel a spus că îi era amant Marianei Cosmici. Doar că artista nu a mai rezistat criticilor aduse de fostul soț și a rupt tăcerea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. A vorbit despre tot, despre amantlâc, despre fosta soacră, despre cel alături de care și-a văzut viitorul în roz!

Mariana Cosmici a preferat tăcerea. Nu a scos un cuvânt, după ce Daniel Alexandru, fostul soț, o ”spulbera” înainte de divorț (Vezi AICI detaliile). Dar cântăreața nu a mai rezistat și și-a spus of-ul, în CANCAN.RO. A adus și argumente, discuții purtate cu el, dar și un filmuleț, prin care vrea să-și dovedească nevinovăția.

Mariana Cosmici i-a dat replica fostului soț, după ce a fost acuzată că l-a înșelat (Foto: Instagram)

Filmarea cu scandal, din casa fostei soacre: ”A zis că noi am bătut-o!”

A înșirat tot coșmarul prin care spune că a trecut. ”El a spus că mama lui a fost bătută, că a venit Poliția, că m-a dat afară din casă, iar eu vă arăt că asta e total neadevărat. Așa mi se pare normal, să arăt.

În acea filmare, când m-am dus să-mi văd copiii, sunt în casă la fosta soacră, când a zis ea că noi am sechestrat-o. Dar, dacă vă uitați atent, la un moment dat zice că noi am intrat cu japca. Și apoi spune că ne-a dat drumul cu bună credință. Iar el nu era acasă și, cu toate astea, a zis că noi am bătut-o.

Singura chestie a fost că tata și cu soția lui au ținut-o să nu mă mai lovească. Și, probabil, cum au ținut-o, ea fiind femeie foarte în vârstă, s-o fi învinețit. Dar eu am avut ochiul vânăt, iar în momentul de față, la ochi am rămas cu o umflătură. De atunci, de când m-a lovit și am avut ochiul vânăt”, a declarat Mariana Cosmici, pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: FLORIN DUMITRESCU, ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ! A VRUT SĂ ȘTIE TOATĂ LUMEA: ”ĂSTA A FOST MOTIVUL”)

”M-am trezit după opt ani, am fost manipulată de el!”

Artista mai spune că a fost manipulată chiar de la începutul relației, în urmă cu opt ani. ”Acest om m-a manipulat atâția ani, pentru că eu, practic, m-am trezit după opt ani, mie cam toată lumea îmi zicea: măi, fato, ești proastă! Îmi spuneau să mă uit în jur, că mă manipulează cu totul!”, a spus Mariana.

Probleme au apărut și cu meseria ei, de cântăreață. Asta pentru că lucra noaptea și a avut o cerință de la soțul ei. ”El a zis că nu știa unde plec eu noaptea! Dar el știa tot, că mă duc la studio! Există martori care au văzut că el mergea cu mine la fiecare cântare. Și, la un moment dat, am zis: uite cum facem, tu ziua mergi la muncă, seara, trebuie să lucrez și eu, că mă duc și eu la un studio, să fac muzică, pentru că asta-mi place.

Mama lui nu putea, nu voia, găsea mereu motive să nu stea cu copiii, eu i-am zis: cum stau eu ziua, normal ar fi să stai și tu seara cu ei. Și de aici a plecat totul.

Și a mai fost asta cu Gabi, deși el îl cunoaște foarte bine. Au vorbit la telefon, știa despre ce este vorba, dar a preferat să spună că aveam o relație extraconjugală ca să iasă el bine din toată situația asta”, a continuat Mariana.

(VEZI AICI: PASZKANY ARPAD, FOSTUL PATRON AL LUI CFR CLUJ, ȘI PARTENERA MAI TÂNĂRĂ CU 20 DE ANI ȘI-AU SPUS „PA, PA!”)

Mariana Cosmici a început, de trei luni, o relație cu managerul ei (Foto: Instagram)

Managerul i-a furat inima în urmă cu trei luni: ”M-a aruncat în brațele lui!”

Tot ea spune că, de fapt, fostul soț a fost cel care a împins-o în brațele celui care-i este manager. ”Gabi este managerul meu și, până la urma urmei, m-a aruncat în brațele lui, să zic așa. Avem o relație de vreo trei luni. Păi dacă el, practic, m-a aruncat în brațele lui?! Atunci, când eram cu soțul meu, nu era nimic între mine și Gabi. Dar el știe foarte bine asta. Atunci, eu aveam căsnici amea, Gabi avea relația lui. Fostul soț știe foarte bine de Gabi. M-a luat de acasa, s-au salutat, au vorbit despre proiecte și așa mai departe.

Apropo ! A vrut să păstreze numele meu de familie, că el luase numele meu, el se numea Berbec, și nu am fost de acord în instanță să rămână pe numele meu, așadar, a revenit la Berbec. Spun asta, pentru că i se potrivește numele anterior mult mai bine! Nu merită să poarte numele meu și al fetelor”, a spus solista de muzică populară.

(NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE DIN SALA DE JUDECATĂ! DANIEL ONORIU ȘI ISABELA SE ÎNTÂLNESC, DIN NOU, LA PROCES! ”MI-A FALSIFICAT SEMNĂTURA!” / ”L-A SCOS DIN PEPENI PE JUDECĂTOR!”)

A suferit când a fost izolată de copii

Mariana Cosmici a mai povestit cât a suferit după despărțirea de copii, care ajunseseră la fosta soacră. A slăbit enorm, dar acum și-a revenit. Și îi merge chiar bine și pe plan profesional.

”Acum, de când m-am despărțit de el, am și proiecte noi, scot o piesă superbă, videoclipuri, am 3-4 piese la activ pe care le lucrez… Consider că m-am împlinit, să zic așa. Dar eu, ca mamă, să nu-mi văd copiii atâtea luni de zile și să fiu și înjurată, și scuipată, și așa mai departe… Nu pot să vă spun cât am slăbit!

Da, am suferit. Lumea care mă vedea pe stradă zicea: măi, fetiță, ce e cu tine? Păi ce să fie? N-am copiii lângă mine, pentru că eu am vrut acești copii.

Dar, mă rog, el a zis că s-a despărțit de mine! A avut norocul să bage actele de divorț, pentru că a luat actele din casă! Din 2019 l-am amenințat cu divorțul, numai prietena mea de câte ori ne-a împăcat! Și tata, care îmi zicea: măi, fată, te rog frumos, deschide-i ușa și stați de vorbă. Îi spuneam lui tata că nu mai vreau! Trebuie să înțeleagă toată lumea că nu mai vreau!

Rămâne, însă, tatăl copiilor mei. El a aruncat foarte mult noroi în mine, dar rămâne omul care este tatăl copiilor mei și cu asta basta! Eu nu mi-am învățat copiii că tati e nu știu cum, nu, el este și va rămâne un erou pentru copiii mei. Așa îmi doresc eu să știe copiii, deși nu se implică deloc”, a mai spus Mariana, care a încheiat: ”Domiciliul fetelor este la mine, custodie comună, pentru că așa am vrut de la bun început, nu am vrut război, el a luat copiii și a plecat pe furiș de acasă!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Ce a reușit să CUMPERE acest român, cu doar 5 lire sterline (28.85 lei) dintr-un supermarket LIDL din Anglia
Ce a reușit să CUMPERE acest român, cu doar 5 lire sterline (28.85 lei) dintr-un...
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
Ea e "Bombița" pe care nimeni n-o știa, dar care a devenit super vedetă în România! Cum a apărut pe stadion la marea petrecere a echipei
Ea e "Bombița" pe care nimeni n-o știa, dar care a devenit super vedetă în...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Șofer REFUZAT în parcarea unui spital pentru că avea mașina electrică
Șofer REFUZAT în parcarea unui spital pentru că avea mașina electrică
Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer și Robert Drilea în timp ce se aflau cu copiii la Disneyland: ,,Ne-am înșelat”. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ce a nemulțumit-o
Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer și Robert Drilea în timp ce se aflau cu...
"Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem fi perfecți. Așteaptă-ți zânul perfect aici și mai stai mult și bine.”
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul şi îl întreabă: - Ai fost cuminte anul acesta?
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce să pui în fursecuri ca să-ți iasă mai bune ca la cofetărie. Un simplu ingredient te face să nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în fursecuri ca să-ți iasă mai bune ca la cofetărie. Un simplu...
Obiectele din camera de hotel pe care nu le poți lua după ce pleci. Mulți le consideră că li se oferă drept cadou
Obiectele din camera de hotel pe care nu le poți lua după ce pleci. Mulți...
S-A DAT ORDIN direct de la Casa de PENSII. Este decizia pe care o așteptau milioane de pensionari
S-A DAT ORDIN direct de la Casa de PENSII. Este decizia pe care o așteptau...
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Impactul alimentelor ultraprocesate asupra sănătăţii
Impactul alimentelor ultraprocesate asupra sănătăţii
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Bancul de marți | Ce fac bețivii la ora 3:00 noaptea, de fapt
Bancul de marți | Ce fac bețivii la ora 3:00 noaptea, de fapt
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
De ce au fost , de fapt, eliberați fiii vrăjitoarei Sidonia, după crima comisă în Padina? Decizia magistraților a stârnit revoltă în spațiul public: ”În ce țară trăim”
De ce au fost , de fapt, eliberați fiii vrăjitoarei Sidonia, după crima comisă în...
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi soți în această situație gravă
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi...
Doliu în presa din România. A murit la doar 43 de ani
Doliu în presa din România. A murit la doar 43 de ani
Schimbare totală la WhatsApp. Milioane de români vor trece printr-o actualizare
Schimbare totală la WhatsApp. Milioane de români vor trece printr-o actualizare
×