Acasă » Exclusiv » Mega-scandalul din divorțul cu iz de amantlâc, EPISODUL 2! Cântăreața de muzică populară rupe tăcerea: ”M-a aruncat în brațele lui Gabi!”

Mega-scandalul din divorțul cu iz de amantlâc, EPISODUL 2! Cântăreața de muzică populară rupe tăcerea: ”M-a aruncat în brațele lui Gabi!”

De: Cristian Blanuta 02/03/2024 | 23:40

Cunoscuta cântăreață de muzică populară și de manele a devenit o femeie liberă, după divorțul cu scântei, în care fostul soț a măturat cu ea! Iar apoi și-a găsit liniștea lângă managerul ei, Gabi, cel despre care Daniel a spus că îi era amant Marianei Cosmici. Doar că artista nu a mai rezistat criticilor aduse de fostul soț și a rupt tăcerea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. A vorbit despre tot, despre amantlâc, despre fosta soacră, despre cel alături de care și-a văzut viitorul în roz!

Mariana Cosmici a preferat tăcerea. Nu a scos un cuvânt, după ce Daniel Alexandru, fostul soț, o ”spulbera” înainte de divorț (Vezi AICI detaliile). Dar cântăreața nu a mai rezistat și și-a spus of-ul, în CANCAN.RO. A adus și argumente, discuții purtate cu el, dar și un filmuleț, prin care vrea să-și dovedească nevinovăția.

Mariana Cosmici i-a dat replica fostului soț, după ce a fost acuzată că l-a înșelat (Foto: Instagram)

Filmarea cu scandal, din casa fostei soacre: ”A zis că noi am bătut-o!”

A înșirat tot coșmarul prin care spune că a trecut. ”El a spus că mama lui a fost bătută, că a venit Poliția, că m-a dat afară din casă, iar eu vă arăt că asta e total neadevărat. Așa mi se pare normal, să arăt.

În acea filmare, când m-am dus să-mi văd copiii, sunt în casă la fosta soacră, când a zis ea că noi am sechestrat-o. Dar, dacă vă uitați atent, la un moment dat zice că noi am intrat cu japca. Și apoi spune că ne-a dat drumul cu bună credință. Iar el nu era acasă și, cu toate astea, a zis că noi am bătut-o.

Singura chestie a fost că tata și cu soția lui au ținut-o să nu mă mai lovească. Și, probabil, cum au ținut-o, ea fiind femeie foarte în vârstă, s-o fi învinețit. Dar eu am avut ochiul vânăt, iar în momentul de față, la ochi am rămas cu o umflătură. De atunci, de când m-a lovit și am avut ochiul vânăt”, a declarat Mariana Cosmici, pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: FLORIN DUMITRESCU, ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ! A VRUT SĂ ȘTIE TOATĂ LUMEA: ”ĂSTA A FOST MOTIVUL”)

”M-am trezit după opt ani, am fost manipulată de el!”

Artista mai spune că a fost manipulată chiar de la începutul relației, în urmă cu opt ani. ”Acest om m-a manipulat atâția ani, pentru că eu, practic, m-am trezit după opt ani, mie cam toată lumea îmi zicea: măi, fato, ești proastă! Îmi spuneau să mă uit în jur, că mă manipulează cu totul!”, a spus Mariana.

Probleme au apărut și cu meseria ei, de cântăreață. Asta pentru că lucra noaptea și a avut o cerință de la soțul ei. ”El a zis că nu știa unde plec eu noaptea! Dar el știa tot, că mă duc la studio! Există martori care au văzut că el mergea cu mine la fiecare cântare. Și, la un moment dat, am zis: uite cum facem, tu ziua mergi la muncă, seara, trebuie să lucrez și eu, că mă duc și eu la un studio, să fac muzică, pentru că asta-mi place.

Mama lui nu putea, nu voia, găsea mereu motive să nu stea cu copiii, eu i-am zis: cum stau eu ziua, normal ar fi să stai și tu seara cu ei. Și de aici a plecat totul.

Și a mai fost asta cu Gabi, deși el îl cunoaște foarte bine. Au vorbit la telefon, știa despre ce este vorba, dar a preferat să spună că aveam o relație extraconjugală ca să iasă el bine din toată situația asta”, a continuat Mariana.

(VEZI AICI: PASZKANY ARPAD, FOSTUL PATRON AL LUI CFR CLUJ, ȘI PARTENERA MAI TÂNĂRĂ CU 20 DE ANI ȘI-AU SPUS „PA, PA!”)

Mariana Cosmici a început, de trei luni, o relație cu managerul ei (Foto: Instagram)

Managerul i-a furat inima în urmă cu trei luni: ”M-a aruncat în brațele lui!”

Tot ea spune că, de fapt, fostul soț a fost cel care a împins-o în brațele celui care-i este manager. ”Gabi este managerul meu și, până la urma urmei, m-a aruncat în brațele lui, să zic așa. Avem o relație de vreo trei luni. Păi dacă el, practic, m-a aruncat în brațele lui?! Atunci, când eram cu soțul meu, nu era nimic între mine și Gabi. Dar el știe foarte bine asta. Atunci, eu aveam căsnici amea, Gabi avea relația lui. Fostul soț știe foarte bine de Gabi. M-a luat de acasa, s-au salutat, au vorbit despre proiecte și așa mai departe.

Apropo ! A vrut să păstreze numele meu de familie, că el luase numele meu, el se numea Berbec, și nu am fost de acord în instanță să rămână pe numele meu, așadar, a revenit la Berbec. Spun asta, pentru că i se potrivește numele anterior mult mai bine! Nu merită să poarte numele meu și al fetelor”, a spus solista de muzică populară.

(NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE DIN SALA DE JUDECATĂ! DANIEL ONORIU ȘI ISABELA SE ÎNTÂLNESC, DIN NOU, LA PROCES! ”MI-A FALSIFICAT SEMNĂTURA!” / ”L-A SCOS DIN PEPENI PE JUDECĂTOR!”)

A suferit când a fost izolată de copii

Mariana Cosmici a mai povestit cât a suferit după despărțirea de copii, care ajunseseră la fosta soacră. A slăbit enorm, dar acum și-a revenit. Și îi merge chiar bine și pe plan profesional.

”Acum, de când m-am despărțit de el, am și proiecte noi, scot o piesă superbă, videoclipuri, am 3-4 piese la activ pe care le lucrez… Consider că m-am împlinit, să zic așa. Dar eu, ca mamă, să nu-mi văd copiii atâtea luni de zile și să fiu și înjurată, și scuipată, și așa mai departe… Nu pot să vă spun cât am slăbit!

Da, am suferit. Lumea care mă vedea pe stradă zicea: măi, fetiță, ce e cu tine? Păi ce să fie? N-am copiii lângă mine, pentru că eu am vrut acești copii.

Dar, mă rog, el a zis că s-a despărțit de mine! A avut norocul să bage actele de divorț, pentru că a luat actele din casă! Din 2019 l-am amenințat cu divorțul, numai prietena mea de câte ori ne-a împăcat! Și tata, care îmi zicea: măi, fată, te rog frumos, deschide-i ușa și stați de vorbă. Îi spuneam lui tata că nu mai vreau! Trebuie să înțeleagă toată lumea că nu mai vreau!

Rămâne, însă, tatăl copiilor mei. El a aruncat foarte mult noroi în mine, dar rămâne omul care este tatăl copiilor mei și cu asta basta! Eu nu mi-am învățat copiii că tati e nu știu cum, nu, el este și va rămâne un erou pentru copiii mei. Așa îmi doresc eu să știe copiii, deși nu se implică deloc”, a mai spus Mariana, care a încheiat: ”Domiciliul fetelor este la mine, custodie comună, pentru că așa am vrut de la bun început, nu am vrut război, el a luat copiii și a plecat pe furiș de acasă!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...