Acasă » Exclusiv » A acuzat-o de răpire și a pus FBI-ul pe urmele fostei Miss România! Femeia și-a luat fetița și a fugit din SUA! CANCAN.RO are detalii uluitoare: droguri, băutură, focuri de armă în camera micuței

A acuzat-o de răpire și a pus FBI-ul pe urmele fostei Miss România! Femeia și-a luat fetița și a fugit din SUA! CANCAN.RO are detalii uluitoare: droguri, băutură, focuri de armă în camera micuței

De: Cristian Blanuta 08/12/2023 | 23:40

De răpire este acuzată Mihaela Andrada Brubach, un fost Miss România care a participat, în urmă cu peste 10 ani, la concursul Internațional din China. Fostul ei soț, americanul Nicholas Angelo Brubach, a anunțat poliția, dar și FBI, doar că situația nu este chiar așa cum pretinde. Andrada și Angelo au fost căsătoriți, în SUA, iar rodul iubirii lor este o fetiță. Femeia a fugit din State cu micuța, dar americanul o acuză de răpire. Acum, Tribunalul a dat o nouă sentință, iar CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Andrada Vîlciu, o tânără cu aspirații mari în lumea modelingului cu ani în urmă, ajungea pe tărâm american. Îl cunoștea pe Angelo, s-au plăcut, s-au ”luat”. Doar că nu avea să fie deloc căsnicia perfectă, deși afăruse minunea din viața lor, micuța Lee. Au divorțat, dar scandalul abia acum avea să escaladeze.

Acuzată de fostul soț de răpirea fetiței lor

Andrada a plecat din America, alături de fetiță, iar el o acuză de răpire. S-a ajuns la judecată. Unde bărbatul a adus dovezile cum că o o instanță din Statele Unite i-a încredințat lui custodia fetiței. ”Ea a plecat din SUA pe 22 martie 2022, deși fusese pronunțat un ordin judecătoresc, obligând-o să nu plece din Pensylvania, împreună cu minora”, se arată în motivare. Mai mult, trebuia să-i predea fostului soț pașaportul minorei.

Patru luni mai târziu, tatăl micuței câștiga procesul de custodie, iar mama ar fi trebuit să-i dea fetița.

Andrada a povestit chinul la care a fost supusă în perioada cât a trăit în America (Foto: Facebook)

Curg acuzele împotriva lui Angelor, americanul care i-a fost soț

CANCAN.RO vă prezintă, acum, pasaje uluitoare din motivare, unde Andrada povestește chinurile la care a fost supusă. Nu înainte de a vă informa că magistrații au respins plângerea fostului soț.

Ce spune Andrada despre conviețuirea cu Angelo? Curge motivarea! ”S-au căsătorit cu intenția de a întemeia o familie bazată pe afecţiune, sprijin şi respect reciproc.

La încheierea căsătoriei, el nu i-a spus că este o persoană dependentă de droguri, alcool sau alte substanţe cu caracter halucinogen şi nici că nu este suficient de motivat să întemeiem o adevărată familie şi, mai ales, nu este dispus să aibă o locuinţă.

Convieţuirea în siguranţă, împreună cu tatăl copilului, în acelaşi stat cu tatăl copilului (Pennsylvania), în apropierea reşedinţei sau domiciliului tatălui minorei, a fost imposibilă din vina acestuia, situaţie care a constrâns-o şi a determinat-o pe Andrada să renunţe inclusiv la dreptul de muncă şi de şedere în SUA, să revină în ţara de origine şi să se stabilească definitiv, împreună cu minora, la domiciliul său din Bucureşti”.

”Droguri, alcool, substanțe halucinogene” și alungarea din locuință

Fosta Miss România a continuat acuzele la adresa celui care i-a fost soț pentru o scurtă perioadă. ”Consumul excesiv de băuturi alcoolice, precum şi consumul de droguri, stupefiante şi alte substanţe halucinogene au condus la: multiple acte de violenţă fizică şi psihică, faţă de minoră şi faţă de mama copilului, soldate de cele mai multe ori, cu alungarea mamei şi a fetiţei din locuinţă, atitudinea nepotrivită, necorespunzătoare unor relaţii normale de familie, a soţului faţă de soţia sa şi faţă de minoră, în sensul că nu a dorit să aibă o locuinţă comună, înjosirea şi umilirea soţiei şi a copilului pe motive de naţionalitate, inclusiv în faţa altor persoane din familia sa lărgită, fără motive temeinice, în care, pe fondul consumului de droguri, au ieşit la iveală elemente de ură rasială şi de şovinism, mama copilului a fost supusă dispreţului, pe motiv că este imigrant în SUA şi că are naţionalitate română, copilul a fost denumit „corcitură”, legat de descendenţa sa din mama de naţionalitate română”, se arată în motivare.

Rândurile nu se opresc. ”În ziua de 9 octombrie 2021, acţiuni inconştiente ale tatălui, de o violenţă fizică extremă faţă de minoră, care i-au provocat leziuni cutanate pe tot spatele, pe o mare suprafaţă a corpului, leziuni care au pus în pericol grav starea de sănătate a copilului şi chiar viaţa, existând efectiv, un pericol iminent de infectare generală cu efecte necontrolabile privind starea de sănătate a copilului.

Pe toată durata convieţuirii -familiale atipice, în care nu aveau o locuinţă, tatăl s-a arătat dezinteresat de familie şi de copil, a comis în mod repetat acte de violenţă fizică şi psihică faţă de soţie şi de copil, le-a alungat din locuinţa, mâncare, mijloace financiare sau alte mijloace materiale necesare traiului zilnic, fiind necesară intervenţia autorităţilor de ordine publică şi de justiţie, fie pentru calmarea soţului, fie pentru emiterea unui ordin de protecţie privind mama și minora”, sunt parte din motivele arătate de Andrada.

Andrada Mihaela a fost Miss România și a participat și la un concurs internațional în China (Foto: Facebook)

S-a lovit de comportamentul abuziv al bărbatului și al familiei lui

”A constatat cu stupoare că în familia extinsă a pârâtului şi în anturajul acestuia se consumau în mod obişnuit droguri şi alcool, iar sub influenţa acestora, comportamentul tatălui minorei, precum şi al bunicii paterne, era unul necontrolat şi iresponsabil.

Soţul său şi tatăl minorei era chiar încurajat de părinţii săi în consumul de droguri şi alte substanţe cu efect halucinogen şi în atitudinea agresivă faţă de ea și de copil.

Pe lângă atmosfera nefastă pentru creşterea şi educarea unui copil, pe care o creează astfel de activităţi desfăşurate la limita legii, s-a lovit de comportamentul abuziv atât din partea tatălui minorei, cât şi din partea familiei acestuia.

De nenumărate ori, în special atunci când se aflau sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, aceştia i-au explicat fără nici-o jenă şi fără reţinere, că sunt rasişti, i-au arătat dispreţ fată de faptul că este româncă și considerau că stau ilegal în SUA.

Activităţile zilnice ale tatălui erau: consumul de droguri şi de alcool, combinate cu jocurile interminabile pe calculator care îi ocupau tot timpul”, se mai arată în motivare.

A mai spus că Angelo a fost chiar internat într-un centru de detoxifiere. ”În loc să-şi îndeplinească obligaţiile de creştere şi educare a minorei, să locuiască împreună cu familia şi să contribuie la întreţinerea acesteia, a fost nevoie ca tatăl să fie din nou internat în Centrul de Detoxifiere din Pittsburg Aliquippa!

Într-una din zilele lunii septembrie 2020, pe fondul consumului de droguri, vecinul lor, în stare de inconştientă, a tras cu pistolul mai multe focuri de armă în zidul comun cu dormitorul fetiței, astfel că gloanţele au pătruns prin zid şi le-au găsit în camera copilului.

Numai hazardul a făcut ca în acele momente Andrada să nu fie cu minora în acea locuinţă şi astfel copilul să nu fie supus riscului de a fi omorât.

Angelo Brubach a ajuns să fie chiar arestat şi condamnat pentru consumul de droguri, alcool si alte substanţe halucinogene, în condiţiile în care a fost depistat conducând autoturismul în această stare în anul 2019.

În ziua de 9 octombrie 2021, fiind în stare de inconştienţă determinată de consumul de droguri şi alcool, tatăl, sub pretextul că se joacă cu fetița, a târât-o în mod repetat pe carpetă, producându-i leziuni cutanate grave pe o mare parte a spatelui!

Tatăl si-a continuat acţiunea de pretinsă joacă, chiar și în condiţiile în care copilul ţipa de durere, fiind salvat de intervenţia mamei, care a suportat loviturile din partea soţului”.

Toate motivele de nesiguranţă şi caracterul imprevizibil al acţiunilor tatălui, arătate mai sus, precum şi lipsa oricărui sprijin din partea lui, au determinat-o pe mamă ca, la 15 februarie 2022, în timp ce avea și custodia exclusivă a minorei, să ia decizia de a se întoarce la domiciliul său stabil din Bucureşti, unde se află și acum.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Viralul anului la SURVIVOR All Stars! Cum a pocit Andrei Ciobanu numele lui Cătălin Zmărăndescu, pe bilețelul de nominalizare
Viralul anului la SURVIVOR All Stars! Cum a pocit Andrei Ciobanu numele lui Cătălin Zmărăndescu,...
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
Suma uriașă pe care Jador a primit-o de la PRO TV! Participarea la Survivor l-a umplut de bani
Suma uriașă pe care Jador a primit-o de la PRO TV! Participarea la Survivor l-a...
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de probă - VIDEO
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de...
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Un criminal în serie din SUA a supraviețuit execuției. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera morții
Un criminal în serie din SUA a supraviețuit execuției. Ce s-a întâmplat, de fapt, în...
Ultimul interviu cu Alexei Navalnîi înainte să fie otrăvit, dezvăluit pentru prima dată: ce ajutor a primit Putin de la Londra
Ultimul interviu cu Alexei Navalnîi înainte să fie otrăvit, dezvăluit pentru prima dată: ce ajutor...
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24 ore!
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24...
Două televizoare ieftine în oferta Flanco. Prețuri sub 500 de lei
Două televizoare ieftine în oferta Flanco. Prețuri sub 500 de lei
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Zi mare pentru Ronald Gavril și Anamaria Prodan! Întrega familie a boxerului le-a fost alături la primăria Bacău. Imagini emoționante cu cei doi îndrăgostiți
Zi mare pentru Ronald Gavril și Anamaria Prodan! Întrega familie a boxerului le-a fost alături...
Câți bani îi datorează Jamila Laurei Laurențiu după ce a pierdut procesul pentru „eclerul la tavă”! Prima reacție a faimoasei bucătărese
Câți bani îi datorează Jamila Laurei Laurențiu după ce a pierdut procesul pentru „eclerul la...
Cine este doctorița găsită inconștientă în Bragadiru? Polițiștii au fost șocați când au văzut ce se afla lângă ea
Cine este doctorița găsită inconștientă în Bragadiru? Polițiștii au fost șocați când au văzut ce...
„Era exact așa cum a trăit dintotdeauna, într-o eleganță.” De ce a adus Petre Roman flori albe la sicriul fostei sale soții
„Era exact așa cum a trăit dintotdeauna, într-o eleganță.” De ce a adus Petre Roman...
Medicamentul care i-ar fi provocat moartea fulgerătoare lui Mile Povan. Artistul de 31 de ani l-ar fi luat fără prescripție medicală:
Medicamentul care i-ar fi provocat moartea fulgerătoare lui Mile Povan. Artistul de 31 de ani...
Drama neștiută a lui Vali Vijelie: „Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere„. Care este cea mai mare durere a manelistului
Drama neștiută a lui Vali Vijelie: „Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere„. Care...
Mihai Bobonete, devastat! A MURIT: Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire
Mihai Bobonete, devastat! A MURIT: Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
IPS Teodosie a fost sancţionat cu „dojană sinodală scrisă” pentru acţiuni de răzvrătire
IPS Teodosie a fost sancţionat cu „dojană sinodală scrisă” pentru acţiuni de răzvrătire
VERDICT pentru BĂSESCU! S-a terminat. Decizia e definitivă
VERDICT pentru BĂSESCU! S-a terminat. Decizia e definitivă
Chec cu ciocolată și fructe de pădure. Desertul savuros care merită încercat
Chec cu ciocolată și fructe de pădure. Desertul savuros care merită încercat
Viralul anului la SURVIVOR All Stars! Cum a pocit Andrei Ciobanu numele lui Cătălin Zmărăndescu, pe bilețelul de nominalizare
Viralul anului la SURVIVOR All Stars! Cum a pocit Andrei Ciobanu numele lui Cătălin Zmărăndescu,...
Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră. A copleşit-o cu declaraţii de dragoste
Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră. A copleşit-o cu declaraţii...
1 Martie 2024. Mesaje, urări și felicitări pentru toate femeile din viața ta
1 Martie 2024. Mesaje, urări și felicitări pentru toate femeile din viața ta
Fiica Iuliei Albu se lansează în afaceri. Cu ce se va ocupa adolescenta în vârstă de 14 ani” Își dorește ca-n perioada următoare să se dezvolte”
Fiica Iuliei Albu se lansează în afaceri. Cu ce se va ocupa adolescenta în vârstă...
Bărbatul misterios care a vrut să o despartă pe Gabriela Cristea
Bărbatul misterios care a vrut să o despartă pe Gabriela Cristea