Acest bebelus speriat a ajuns una dintre cele mai sexy femei din Romania. Ai admirat-o in pictoriale, iar acum o vezi zilnic la TV

Publicat: 06/01/2014 | 13:49
Acest bebelus speriat a ajuns una dintre cele mai sexy femei din Romania. Ai admirat-o in pictoriale, iar acum o vezi zilnic la TV

Actrita, model si, de ceva vreme, prezentatoare TV, Geanina Ilies este o femeie care stie ce vrea de la viata si nu se teme de nimic. Cu totul altfel stateau insa lucrurile in copilarie.
 

Frumoasa prezentatoare TV a postat astazi o fotografie pe o retea de socializare, poza realizata in urma cu aproape trei decenii, in primii ei ani de viata.

geanina ilies

Acum mult timp am fost si eu un bebelus. Genul de bebelus cu privirea curioasa. Aceasta este una dintre primele mele fotografii. Din ce vad si ce mi-a povestit mama ulterior, paream foarte impresionata de aparatul de fotografiat. Trecut-au anii!„, a scris Geanina pe Facebook.

Cum a ajuns din Playboy pe sticla

Geanina Ilies a devenit cunoscuta in 2007, cand a castigat concursul de frumusete Miss Fotomodel Romania. Imediat, a dat lovitura, jucand in telenovela “Cu un pas inainte” de la PRO TV, unde a interpretat rolul Katiei Dinescu.

 

geanina

Anul urmator, si-a luat inima in dinti si a acceptat provocarea de a poza intr-o revista dedicata sexului tare, realizand un senzational pictorial in atelierul sculptorului Mircea Roman. Mai apoi avea sa isi incerce norocul ca prezentatoare TV, fiind in acest moment una dintre cele mai sexy stiriste din Romania.

J.D
 

Citește și...