Actrița Naya Rivera a fost găsită moartă, după 5 zile în care a fost căutată continuu

Publicat: 14/07/2020 | 17:03

Actrița Naya Rivera a fost găsită moartă în lacul Piru, după 5 zile în care a fost căutată continuu. Oamenii legii exclud varianta unei sinucideri.

Pe 8 iulie Naya Rivera a închiriat o barcă și a mers alături de fiul ei în vârstă de 4 ani pe un lac, la 50 de kilometri de Los Angeles. Cei doi nu s-au întors acasă în ziua respectivă, iar apropiații au anunțat autoritățile.

Scafandrii au început căutările. Băiețelul actriței a fost găsit dormind în barcă, însă Naya Rivera s-ar fi înecat. Oamenii legii exclud varianta unei sinucideri. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, DE NERECUNOSCUT! CUM ARĂTA ÎNAINTE DE CELEBRITATE ŞI DE ÎNTÂLNIREA CU RĂZVAN SIMION. ERA DOLOFANĂ ŞI…)

”Un cadavru a fost găsit în lacul Piru dimineață”, declara biroul șerifului din Ventura, când identificarea încă nu fusese efectuată.

Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul ”Glee”

Actrița de 33 de ani a jucat în: ”The Master of Disguise” (2002), ”Glee” (2011), ”Glee: The 3D Concert Movie” (2011), ”A monstrous Holiday” (2013), ”At the Devil’s Door” (2014), și în ”Mad Families” (2017). (VEZI ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

Naya Rivera a fost o actriță, model și cântăreață americană. În octombrie 2013 și-a anunțat logodna cu artistul Big Sean, dar cei doi și-au încheiat relația în aprilie 2014. La scurt timp după despărțirea de Big Sean, actrița a început să se întâlnească cu actorul Ryan Dorsey, cu care are un băiețel de 4 ani pe nume Josey Hollis.