Incredibil! Ce își pune Bianca Drăgușanu în bagaj când pleacă la mare: ”Cunosc o singură persoană care are mai multe chestii decât mine”

Publicat: 14/07/2020 | 11:34

Incredibil! Ce își pune Bianca Drăgușanu în bagaj când pleacă la mare? Blondina a dezvăluit totul, iar fanii au rămas muți de uimire.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost în vacanță pe litoralul româesc. Blondina s-a relaxat alături de Alex Bodi, dar și de fetițele lor. Atunci, însă, când pleacă la mare… Bianca Drăgușanu își umple aproape o singură valiză cu costume de baie.

Fără doar și poate, iubita lui Alex Bodi este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu lucrează din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Conștientă de atuurile sale, blondina investește mult în costume de baie. Nu de alta, dar are zile când schimbă și câte 3 pe zi!

Așa că este absolut necesar să aibă o colecție de outfituri pentru plajă. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION O SĂ TURBEZE! LIDIA BUBLE, FILMATĂ DEZBRĂCATĂ CU ALT BĂRBAT)

”Jumătate de valiză e plină cu costume de baie, am zile când schimb și 3 pe zi. Nu am doar costumele de baie, este tot outfitul întreg, adică șlapi, bentiță pentru păr și o rochiță de voal care se pune pe deasupra și trebuie să se potrivească cu costumul. Am foarte, foarte multe costume de baie. Cunosc o singură persoană care are mai multe chestii de baie decât mine, o singură persoană și e bărbat. E ceva de două ori mai mult decât mine, Alex!”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Click!.

Bianca se asortează cu Alex Bodi

Prima vacanță cu Alex Bodi, după despărțire

După un șir lung de despărțiri și împăcări… dragostea a învins! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai fericiți ca oricând, iar vacanța pe litoralul românesc i-a legat și mai mult.

Alături de fetițele lor și mai mulți prieteni apropiați, cei doi s-au relaxat pe cinste. Bianca nu vrea să-și mai facă planuri ci să trăiască prezentul deoarece i s-a demonstrat, de-a lungul timpului, că viața este imprevizibilă. (VEZI ȘI: NEPĂSARE TOTALĂ PRINTRE VEDETELE PROTV DUPĂ APARIȚIA CAZURILOR DE COVID-19 DIN TELEVIZIUNE. IMAGINEA CARE SFIDEAZĂ ORICE REGULĂ. FOTO)

”Viața e imprevizibilă, o lăsăm să ne surprindă! Da, cred că da, a fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și week-end-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva.

Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o  gașcă de vreo 15-16 persoane la mare. Am fost mai multe familii de la Mediaș. Alex a fost cu fetițele lui, eu am fost cu fetița mea, cu mama, cu prietenii apropiați, chiar a fost cea mai frumoasă formulă în care ne-am aflat vreodată și nu au existat discuții sau  tensiuni”, a mai spus Bianca Drăgușanu.