Lidia Buble, de nerecunoscut! Cum arăta înainte de celebritate şi de întâlnirea cu Răzvan Simion. Era dolofană şi…

Publicat: 14/07/2020 | 15:24

Lidia Buble a ajuns de nerecunoscut! Înainte să cunoască celebritatea și să aibă o relație cu Răzvan Simion, artista arăta total diferit.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. În urmă cu șase ani, ea pășea pentru prima oară pe scenă după ce a lansat piesa „Simțim la fel”, în colaborare cu Adi Sînă.

La acea vreme, Lidia Buble arăta total diferit. Artista avea părul lung, câteva kilograme în plus și nu ieșea în evidență cu stilul vestimentar. Iar atitudinea ei era a unei tinere la început de carieră. (CITEȘTE ȘI: E VARĂ, E SOARE… ANNA LESKO E GOALĂ! INTERNETUL A LUAT-O RAZNA DUPĂ ULTIMA FOTOGRAFIE PUBLICATĂ DE ARTISTĂ)

Anii au trecut, iar Lidia Buble a ajuns de nerecunoscut! După ce și-a asumat relația cu Răzvan Simion, a început și transformarea cântăreței. Lidia Buble a apelat la ajutorul stiliștilor și make-up artiștilor, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Pe lângă asta, cântăreața a adoptat un stil de viață sănătos, a mers constant la sală și a apelat la diverse tratamente corporale pentru a avea un trup fără cusur. Lidia Buble a devenit mai îndrăzneață și mai sigură pe ea, mai ales că a adopta un stil excentric care o scoate în evidență. (VEZI ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

Lidia Buble, transformare spectaculoasă

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters.

Cei doi s-au întâlnit, recent, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei. Însă… împăcarea la care speră fanii pare să nu se concretizeze. Răzvan și Lidia colaborează, în continuare, pe plan profesional și au relație amicală. (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION O SĂ TURBEZE! LIDIA BUBLE, FILMATĂ DEZBRĂCATĂ CU ALT BĂRBAT)

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.