Acasă » Exclusiv » Acuzată că ar fi escrocat un italian, Simona face dezvăluiri senzaționale! ”Îmi făcea masaj la tălpi!” + ”A spus că se omoară!” + A refuzat un Bentley

Acuzată că ar fi escrocat un italian, Simona face dezvăluiri senzaționale! ”Îmi făcea masaj la tălpi!” + ”A spus că se omoară!” + A refuzat un Bentley

De: Cristian Blanuta 08/12/2023 | 23:40

Simona Filip a fost condamnată la cinci ani de închisoare, fiind acuzată că a extorcat un bătrân italian. Femeia speră că va triumfa, până la urmă, în instanță, pentru că sentința nu este definitivă. Are multe de spus, e deranjată că unele probe ale ei nu au fost băgate în seamă. A dezvăluit, pentru CANCAN.RO, roată povestea care aproape că a băgat-o după gratii. Italianul Francesco Thiella nu ar fi chiar ”săracul bătrân”, spune Simona. Avem declarații senzaționale!

Simona trece printr-un calvar! A fost condamnată, după o ”poveste italiană” în care a intrat întâmplător, atunci când, într-un local din Milano, Francesco a pus ochii pe ea. El, un bătrân de 72 de ani, ea, o tânără fascinantă care abia împlinise 28. Trei săptămâni a ”curtat-o”, i-a spus ce are de gând, că e singur, nu are pe nimeni și multe altele.

Simona s-a mutat la el, într-un apartament de vreo 300 de metri pătrați. Avea să petreacă acolo cel mult o lună, dar de acolo i s-a tras toată beleaua. CANCAN.RO a vorbit cu Simona Filip, acum în vârstă de 36 de ani. Își strigă nevinovăția. Recunoaște că poate a greșit pe alocuri, dar zice că e total nedrept să fie condamnată din cauza apartamentului pe care l-a primit cadou de ziua ei.

Scandalul, pas cu pas, dezvăluit de Simonei Filip

Vom reda povestea care curge din gura Simonei la foc automat. Și unde spune cum a avut loc tranzacția, cum a aflat de cealaltă româncă, și ea cu drepturi la acel apartament, ce fel de relație a avut cu italianul și multe altele.

Primul gând al Simonei, să plece cât mai repede în Italia. ”O să mă duc în Italia să deschid proces pe apartamentul respectiv, să se demonstreze cum s-au făcut actele. Că dacă sunt condamnată pe actele respective, că eu, până la urmă, pe apartament sunt, că e suma cea mai mare… Prin hotărâre scrie că italianul a vândut apartamentul și mi-a virat mie în cont banii. Și nu e deloc adevărat! Asta mă uimește. Mie se pare prea mult acolo, prea cusută cu ață albă.

Nu poți să nu iei în considerare unele lucruri. Adică, iei în considerare niște mesaje pe care italianul le transferă de pe telefon pe un laptop, dar lipsesc foarte multe mesaje, în care eu spun multe.

Eu, când i-am spart telefonul, că i l-am spart odată… Îmi trimetea mesaje că se omoară, că, dacă nu mai vorbesc cu el, mâine dimineață pune portarul să-mi trimită mesaj că se omoară… Mesajele alea nici nu există la dosar. Păi, pui mesajele pe care le vrei tu? Iar restul? Pe care le-am vrut eu nu există”, a spus Simona.

(CITEȘTE ȘI: O ESCORTĂ DE LUX DIN ROMÂNIA L-A „FĂCUT” DE 100.000 DE EURO PE DIRECTORUL TELEVIZIUNII ITALIENE. „M-A AMENINȚAT CĂ ÎMI VA UCIDE PISICILE”)

Simona Filip spune că este nevinovată și că a fost condamnată pe nedrept (Foto: Facebook)

Bătrânul italian a dat-o în judecată și-n Italia, și-n România

”El m-a dat în judecată în 2017, în Italia, și imediat m-a dat și în România. Pentru că a văzut că în Italia nu făcea nimic. Acolo m-a dat pentru furt, nu pentru înșelăciune. Apoi a venit în România, bine, recunoaște că l-a adus fostul meu soț, că i-a pus avocat. Doar că poliția judiciară clasează dosarul, un procuror îl clasează și el și vine un alt procuror cu dosarul respectiv. M-au chemat la declarații și m-au arestat după o foaie cu mesaje. Nici măcar nu se făcuse expertiză la mesajele respective.

Eu am înțeles că au dreptul să te rețină, ok, n-am nicio problemă, dar, eu în ziua de azi sunt condamnată cu cinci ani pentru un apartament pe care eu cu cealaltă fată l-am vândut. Fata cealaltă e din Galați. Nicidecum italianul nu l-a vândut”, spune Simona.

”Toată lumea zice vai, săracul italian, trăiește cu doi euro. Nu trăiește deloc cu doi euro, că stă prin localuri și are pensie de 4.000 de euro”, a dezvăluit românca.

Povestea apartamentului spusă cu doi ani înainte, tot unei românce

Simona Filip a amintit că acel apartament intrase în posesia unei alte românce, cu doi ani înainte ca ea să-l cunoască pe Francesco. ”În 2013, bineînțeles cu aceleași scuze, că este bătrân și că apartamentul rămâne la stat, i-ar fi făcut acte, ia-r fi vândut Iuliei Drăgan. Dar tot el i-a dat banii, îi dădea câte 10.000 de euro, pe care Iulia Drăgan îi dădea înapoi, prin transfer bancar. Vânzarea s-a făcut pe 100.000 de euro, dar el mai avea dreptul la uzufruct în apartament.

În 2015, m-a cunoscut pe mine. Aceeași poveste mi-a spus-o și mie, că e bătrân, că nu vrea să rămână apartamentul statului… Bine, mie nu mi-a spus de cealaltă.

El mi-a zis că-mi face apartamentul cadou de ziua mea, cu acte la notar, cu trei martori notari. Notarul la care am fost știa de cealaltă fată, pentru că l-a întrebat de vreo 10 ori dacă e sigur de ce face. `Vedeți că, de mâine, doamna vă poate scoate afară din casă`. El a zis: Mă bucur că fac cel mai frumos cadou de ziua ei! Așa a zis. După care am plecat în România.

La noi problema a fost că fostul meu soț a aflat de apartament și a înnebunit. S-a dus la mama acasă, a spart pe acolo, a zis că o să mă omoare și, atunci, eu am plecat în Dubai.

Italianul chiar mi-a zis, `du-te în Dubai, liniștește-te și stai acolo până se rezolvă toate`”, povestește Simona.

Bătrânul amorezat a început s-o înregistreze

Simona amintește și că, la un moment dat, italianul a început să înregistreze convorbirile telefonice cu ea. ”Italianul mă înregistra din 2016. A venit cu înregistrările în instanță. De atunci, de când i-am spus italianului cine este fostul meu soț, el de atunci m-a înregistrat. Eu spuneam că mă bătea, mă teroriza, îmi amenința părinții, tu ce faci, mă înregistrezi?

Mai e ceva: el la telefon mă întreba dacă am nevoie de ceva, să-i spun lui și prin mesaje voia să-i confirm eu că vom avea o viață în viitor. Eu nu mai băgam de seamă mesajele respective. I-am spus judecătorului că eu nu am înregistrat când spunea că se omoară, când a chemat ambulanța că el moare, vorbeau ăia de la ambulanță că n-are nimic, că visează. O dată s-a tăiat la mână, că se omoară. Asta pentru că nu mai voiam să vorbesc cu el”, a continuat femeia.

(NU RATA: PROCES ÎNTRE O ROMÂNCĂ ȘI FAMILIA UNUI BĂTRÂN ITALIAN PE CARE ÎL ÎNGRIJEA. FEMEIA E ACUZATĂ CĂ AR FI PRIMIT PESTE 100.000 DE EURO DE LA BĂRBAT)

Nu s-a culcat cu italianul: ”Mi-a zis că nu mai face față!”

”Eu și în casă la el, cât am stat, vorbeam numai prin mesaje. Casa era mare, avea vreo 300 de metri apartamentul. Eu stăteam într-o parte a apartamentului, el, în alta. El nu intra peste mine. Dacă avea nevoie de ceva, îmi trimitea mesaje, niciodată nu venea.

La un moment dat, eu nu mai voiam să vorbesc cu el. Bineînțeles că a găsit motive: s-a tăiat la mână, și-a pus bandaj, a mai chemat salvarea, cum ți-am spus, se prefăcea că are atac de panică și că moare…

O relație noi nu am avut. Noi am avut o relație platonică. Dar una intimă, nu. El mi-a spus demult că nu mai face față. Mi-a zis că a încercat cu altele și nu-și mai dorește o relație cum era înainte, ci își dorește pe cineva lângă el, că este singur, nu are pe nimeni. Voia și ceva frumos lângă el, de aia umbla pe la localuri. În localurile respective nu cred că vine una care mătură străzile. Nu vreau să par aia sfântă, dar nici, vai, românca l-a înșelat și l-a lăsat fără niciun ban. Pentru că nu este adevărat”, a spus Simona.

Simona Filip, alături de iubitul ei, care o susține necondiționat (Foto: Facebook)

Partea Simonei din apartamentul vândut: 480.000 de euro

Simona Filip a povestit cât și-a luat din apartamentul vândut, dar și cum italianul a refuzat o primă ofertă, de 1,4 milioane de euro. ”Apartamentul s-a vândut cu un milion de euro. Eu am luat 480.000 de euro.

Agenția îmi dăduse un client care dădea 1,4 milioane de euro pe apartament. Cel care voia să cumpere a zis că vrea să vorbească cu proprietarele, nu cu italianul, că el nu are niciun drept și m-a sunat pe mine. Mi-a spus că vrea apartamentul, că-i foarte interesat. Atunci m-am dus în Italia, am vorbit cu italianul, i-am zis de ofertă. Și el nu a vrut, a zis că ăla care cumpără nu știu ce trafic face, nu știu ce bani spălați… Dar ce ne interesa pe noi ce făcea ăla care voia să cumpere? M-am enervat și am zis că nu mai vând niciun apartament. El mi-a cerut actele înapoi, că să-i donez înapoi uzufructul. Mi-a zis că dacă o fac, îmi dă un Bentley și-mi mai dă și bani. Nu i-am cedat nimic, n-am mai vorbit cu el o perioadă.

M-a sunat și mi-a zis că a găsit cumpărător. Cu un milion de euro! Curios! Cum refuzi 1,4 milioane și-l dai pe un milion? Eu cred că a luat mai mulți bani pe apartament, dar pe sub mână. El m-a dat în judecată în Italia, dar a fost respins. Atunci m-a dat pentru furt, că i-aș fi luat un colier al fostei neveste. Dar eu am venit cu dovezi că mi l-a făcut cadou când eram la local. A renunțat acolo și a venit în România și m-a dat în judecată”, a dezvăluit Simona.

Îi făcea masaj la picioare în local

În finalul discuției, Simona Filip a făcut alte dezvăluiri. Cum italianul îi făcea masaj la picioare, cum făcea naveta Bergamo-Milano, ce făcea cu italianul în apartament. ”Eu am stat la un local, acolo m-a cunoscut. S-a spus că dansam în clubul ăla, nu. Dacă italianul vrea să recunoască, îmi făcea masaj la picioare. El m-a rugat să mă mut la el în apartament.

Eu stăteam într-un apartament în Bergamo și făceam naveta la Milano. Și mi-a zis că pot rămâne la el, dacă vreodată mă simt obosită. Am rămas de câteva ori, apoi am plecat în România. Eu n-am stat prea mult în Italia. Apoi, înainte de ziua mea, m-a chemat acolo. Am fost la notar, mi-a făcut actele și atunci cred că am stat cam o lună cu el în apartament. Mi-a aranjat partea mea de apartament, a pus o draperie de aia mare, să nu se vadă când trec la baie. Intimitatea mea o aveam maxim”, a încheiat dezvăluirile Simona Filip.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
„MERITĂ” sau „se merită”? Greșeala gramaticală făcută de tot mai mulți români
„MERITĂ” sau „se merită”? Greșeala gramaticală făcută de tot mai mulți români
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
Știrista sportivă, acuzații dure! Antrenorul de tenis a pipăit-o pe teren: „Mâna i-a coborât unde nu trebuia”
Știrista sportivă, acuzații dure! Antrenorul de tenis a pipăit-o pe teren: „Mâna i-a coborât unde...
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de probă - VIDEO
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de...
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Un criminal în serie din SUA a supraviețuit execuției. Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera morții
Un criminal în serie din SUA a supraviețuit execuției. Ce s-a întâmplat, de fapt, în...
O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn
O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24 ore!
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24...
Două televizoare ieftine în oferta Flanco. Prețuri sub 500 de lei
Două televizoare ieftine în oferta Flanco. Prețuri sub 500 de lei
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Zi mare pentru Ronald Gavril și Anamaria Prodan! Întrega familie a boxerului le-a fost alături la primăria Bacău. Imagini emoționante cu cei doi îndrăgostiți
Zi mare pentru Ronald Gavril și Anamaria Prodan! Întrega familie a boxerului le-a fost alături...
Kivilcim se află în pericol când este atacată de un bărbat necunoscut. Vizionează serialul “O dragoste” oline live, în această seară, începând cu ora 20:00
Kivilcim se află în pericol când este atacată de un bărbat necunoscut. Vizionează serialul “O...
Mesaje de 1 Martie 2024: Vă dorim o primăvară minunată. Felicitări și urări de Mărțișor. Prima zi de primăvară să fie una plină de soare și de optimism
Mesaje de 1 Martie 2024: Vă dorim o primăvară minunată. Felicitări și urări de Mărțișor....
„Era exact așa cum a trăit dintotdeauna, într-o eleganță.” De ce a adus Petre Roman flori albe la sicriul fostei sale soții
„Era exact așa cum a trăit dintotdeauna, într-o eleganță.” De ce a adus Petre Roman...
Medicamentul care i-ar fi provocat moartea fulgerătoare lui Mile Povan. Artistul de 31 de ani l-ar fi luat fără prescripție medicală:
Medicamentul care i-ar fi provocat moartea fulgerătoare lui Mile Povan. Artistul de 31 de ani...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
VERDICT pentru BĂSESCU! S-a terminat. Decizia e definitivă
VERDICT pentru BĂSESCU! S-a terminat. Decizia e definitivă
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
IPS Teodosie a fost sancţionat cu „dojană sinodală scrisă” pentru acţiuni de răzvrătire
IPS Teodosie a fost sancţionat cu „dojană sinodală scrisă” pentru acţiuni de răzvrătire
Umilință pentru Ungaria! Regele Hagi i-a luat fața lui Viktor Orban
Umilință pentru Ungaria! Regele Hagi i-a luat fața lui Viktor Orban
Chec cu ciocolată și fructe de pădure. Desertul savuros care merită încercat
Chec cu ciocolată și fructe de pădure. Desertul savuros care merită încercat
George Buhnici a fost JEFUIT! „De două ori, aici...”
George Buhnici a fost JEFUIT! „De două ori, aici...”
Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră. A copleşit-o cu declaraţii de dragoste
Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră. A copleşit-o cu declaraţii...
1 Martie 2024. Mesaje, urări și felicitări pentru toate femeile din viața ta
1 Martie 2024. Mesaje, urări și felicitări pentru toate femeile din viața ta
Motivul pentru care Lidia Buble a ajuns din nou în fața instanței. Artista s-a mers la Curtea de Apel București însoțită de avocata ei
Motivul pentru care Lidia Buble a ajuns din nou în fața instanței. Artista s-a mers...
Bărbatul misterios care a vrut să o despartă pe Gabriela Cristea
Bărbatul misterios care a vrut să o despartă pe Gabriela Cristea