Adelina Pestrițu, mesaj-surpriză la un an de la cununia cu Virgil Șteblea! Gestul făcut în public de soțul vedetei a atras atenția tuturor

Publicat: 03/07/2020 | 18:20

Fosta prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestrițu, a publicat un mesaj impresionant la un an de la cununia cu Virgil Șteblea. Apropiații și fanii lor s-au bucurat pentru ei și, în plus, afaceristul a făcut un gest în public care a atras atenția tuturor.

Citește și: Adelina Pestrițu își dorește să prezinte o emisiune: “Am primit multe oferte să mă reîntorc”. A dezvăluit câte operații și-a făcut, de fapt, la nas

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, aniversare cu surprize romantice

Astăzi, 3 iulie 2020, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea împlinesc un an de când s-au căsătorit civil, iar fericitul eveniment a fost sărbătorit și pe social media! Vedeta “a scos de la naftalină” șase poze de album din ziua în care a devenit soția bărbatului iubit și pe care le puteți admira în galeria foto a articolului. În plus, a așternut câteva gânduri care i-au copleșit pe mulți dintre cei care le-au citit.

“Un an de când port oficial numele tău 🤍 #stebleavirgil
La mulți ani, nouă! Te iubesc! #oneyearofmarriage #husbandandwife”, a scris Adelina Pestrițu atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Nu rata: Adelina Pestrițu, lecție de viață emoționantă! Își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă. Câte mii de euro valorează creația vestimentară

Primul care a celebrat această zi importantă din viața de familie este Virgil Șteblea. Încă din primele minute ale zilei, el a urcat pe Instagram o poză în care ține cu frumoasa lui soție certificatul de căsătorie, iar la descriere a scris în limba engleză următorul mesaj: “Happy one year of marriage to us! Love you💛” care se traduce astfel: “La mulți ani cu ocazia primului nostru an de mariaj! Te iubesc 💛”. După cum se observă în imaginea de mai jos, Adelina Pestrițu a reacționat imediat la postarea soțului ei.

Virgil Șteblea, mesaj emoționant cu ocazia primei aniversări de la cununia civilă cu Adelina Pestrițu © Instagram
Virgil Șteblea, mesaj emoționant cu ocazia primei aniversări de la cununia civilă cu Adelina Pestrițu © Instagram

Vezi și: Adelina Pestrițu, criticată după ce postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă: “Ți-ai lungit atât de mult picioarele în Photoshop”. Replica savuroasă a fostei prezentatoare de la Kanal D

În prezent, vedeta și partenerul său de viață sunt într-o perioadă de tranziție și abia așteaptă să se încheie lucrările în vila pe care și-au cumpărat-o în zona de nord a Capitalei.

Descoperă și: Adelina Pestrițu și-a făcut un nou tatuaj. Ce legătură are cu soțul vedetei, Virgil Șteblea | FOTO

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea și-au promis iubire și respect în fața Lui Dumnezeu pe 20 iulie 2019, iar ceremonia s-a desfășurat la Biserica Nașterea “Maicii Domnului”, situată pe Calea Dorobanților. Fosta prezentatoare de la Kanal D a devenit mămică pentru prima dată pe 3 august 2018. Fetița pe care i-a dăruit-o soțului său se numește Zenaida Maria și a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.