Primele imagini de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea. Cum arată rochia de mireasă

Publicat: 20/07/2019 | 18:49

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit astăzi, 20 iulie, iar emoțiile nu au fost nelipsite. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar vedeta a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă așa cum și-a dorit.

Bruneta a îmbrăcat prima rochie de mireasă, care arată spectaculos. Buchetul de mireasă este unul neobișnuit, calele au fost cele alese, chiar dacă surpestițiile spun că acestea aduc ghinion.

Prima rochie este o creatie la care a lucrat mai bine de o luna, manual, o echipa de peste 20 de profesionisti. Mi-am dorit sa fie un model decent si pretios. A fost trimisa din Barcelona si a ajuns abia luni, iar dupa prima proba am reusit sa mai fac cateva mici ajustari si sa ma incadrez in timpul care mi-a mai ramas la dispozitie. Tiara si voalul apartin aceleiasi case de moda din Barcelona”, a spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea NU pleacă în luna de miere după nuntă

De la nunta celor doi vor lipsi tradițiile și superstițile, iar pe blogul ei a explicat de ce… și nu va exista nicio lună de miere, deocamdată. Potrivit mărturisirilor vedetei, ea și soțul său nu pot pleca din țară pentru că după ceremonia religioasă, vor fi nași pentru două cupluri care se căsătoresc, iar înainte de aceste evenimente, îi vor rupe turta fetiței lor.

Citește și: Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!

“Nu am stabilit. Este foarte grea această decizie. E cea mai grea decizie. Sunt topită după ea, după nici trei ore sunt topită de dor și îmi e foarte greu. Ne-am gândit că luna de miere ar trebui să doar pentru noi, dar nu putem să plecăm o săptămână, două săptămâni pentru că nu putem să stăm fără Zenaida. Oricum nu putem să plecăm imediat după nuntă, pentru că vom fi nași de două ori, iar înainte să fim nași avem turta ei. Suntem prinși în tot felul de evenimente.”, a declarat Adelina Pestrițu, relatează jurnaliștii de la VIVA!

Citește și...