Acasă » Exclusiv » Adevărul, cu iubita de mână: ”E colosal!” Stop ”Survivor”! Interviu la dublu din Republica Dominicană cu prezentatorul Daniel Pavel și Ana Maria!

Adevărul, cu iubita de mână: ”E colosal!” Stop ”Survivor”! Interviu la dublu din Republica Dominicană cu prezentatorul Daniel Pavel și Ana Maria!

De: Ana Maria Pasat 07/03/2023 | 16:56

Daniel Pavel, prezentatorul  ”Survivor România”, a ajuns în Republica Dominicană, unde se filmează show-ul difuzat pe PRO TV, alături de iubita lui, Ana Maria. CANCAN.RO i-a ”încolțit și nu au scăpat până când nu au oferit interviul la dublu: despre iubire, despre secretul unei relații sudate și despre multe altele neștiute fanilor care urmăresc cu sufletul la gură ”Survivor”.

”E colosal să o știu aici pe Ana lângă mine”, a spus, din Start, Daniel Pavel. Colosal, un cuvânt pe care îl folosește des și îl prețuiește mult la Survivor.

CANCAN.RO: Care a fost, pentru fiecare, cea mai frumoasă dovadă de iubire?

Ana Maria: Hmmm, cea mai frumoasă? E greu să aleg una singură. Este un amestec de acțiuni/detalii care mă fac în fiecare moment să mă simt iubită. Aș putea spune că privirea caldă a lui Daniel, în fiecare moment, felul în care mă face să mă simt, lăsând câte un bilețel când pleacă dimineața la filmări, sărutul și zâmbetul lui larg când se întoarce acasă, faptul că mă face fericită fără niciun efort sunt elemente care îmi dovedesc, în fiecare moment, iubirea pe care mi-o poartă. Nu punem preț pe lucrurile materiale, ci pe sentimente.

Daniel Pavel: Ea. Ana este cea mai frumoasă dovadă, revelator și catalizator al iubirii omenești prin iubirea ei.

În gesturi și acțiuni concrete este bucuria uriață cu care mă întâmpină când intru pe ușa casei, când suntem la filmările show-ului Survivor, și intru pe ușă supraviețuind altei zile dure, imaginea ei radiantă și minunată este tot ce vrea un bărbat să vadă și să simtă.

(CITEȘTE ȘI: DANIEL PAVEL A DEZVĂLUIT CE FACE ÎN TIMPUL LIBER RĂMAS DUPĂ FILMĂRILE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: „O SĂ VI SE PARĂ BANAL”)

”Funcționăm mai mult ca perfectul!”

CANCAN.RO: Daniel, ce înseamnă pentru tine faptul că Ana îți e alături în Republica Dominicană?

Daniel Pavel: E colosal. Acesta este un cuvânt pe care îl folosesc și îl prețuiesc mult la Survivor. Să o știu pe Ana fie lângă mine, în cort, în barca de transport pe Marea Caraibilor, în mașină, înapoi acasă sau la necesarele cumpărături este divin și acest tip de parteneriat am căutat întotdeauna.

CANCAN.RO: Care e secretul unei relații reușite?

Ana Maria Pop: Cred că la baza unei relații reușite stă iubirea adevărată și încrederea. Aceste două elemente oferă liniște, tihnă… cum spune Daniel. De asemenea, trebuie să existe înțelegere, deoarece suntem diferiți. E bine să ne acceptăm cu defecte și calități și să nu încercăm să îl schimbăm pe celălalt. Interesele comune în viată contează mult și ele. Modul de viață și principiile care stau la baza fiecărei relații. Înțelegere, armonie, echilibru.

Daniel Pavel: Am observat că secretul relației reușite nu e chiar secret atunci când se nasc natural reperele unei relații asemeni drumului unei nave pe aer sau pe apă. Adică, îți faci un plan, îl urmezi pe cât de bine poți, deviind de la el și evoluând, supraviețuind și bucurându-te de drum.

Dacă amândoi privesc în direcția potrivită, unul poate fi babord, altul, tribord, important e ca rezultanta să dea cu plus.

Nu intri într-o relație “defect” structural pentru că celălalt nu are datoria și nici nu poate să te “repare”. Ana și cu mine funcționăm mai mult ca perfectul dintr-un motiv foarte simplu, nu simplist: eram integri când ne-am văzut întâia oara și ne-am plăcut. Restul este istorie, cum se spune, și chiar una cu happy endings.

Daniel Pavel, fascinat de iubita lui, Ana Maria Pop (SURSA FOTO: INSTAGRAM)

CANCAN.RO: Credeți că în viața nimic nu-i întâmplător? Dacă da, ce vă face să spuneți asta?

Ana Maria: Da, cred cu tărie că totul se întâmplă cu un scop. Cred în Dumnezeu și în puterea Universului de a ne ajuta să fim cea mai bună versiune a noastră atât timp cât și noi facem ceva în sensul acesta. Nimic nu pică din cer, dacă nu ne dorim ceva și nu facem nimic în acest sens.

Daniel: Cumva, răspunsul aici e cuprins și la întrebarea precedentă. Suntem ființe spirituale, dotate cu trup și intelect, și acționăm într-un șir de cauzalități de dincolo de fire, să spunem.

Întâlnim pe firul vieții exact prietenii și prietenii ”deghizați” pe maăura iluminării noastre la acel moment. Ana este expresia oglinzii mele de bărbat cum și a ei. Eu am fost binecuvântat cu o vastă experiență de viață și iubire și am dat înapoi cât am putut. Întâmplarea este doar felul nostru de a ne lega de ce era pus în noi deja.

(NU RATA: EA ESTE SEXY-IUBITA PREZENTATORULUI ”SURVIVOR”! CINE ARE GRIJĂ DE DANIEL PAVEL LA FILMĂRILE DIN REPUBLICA DOMINICANĂ)

”Nu sunt o persoană geloasă din fire”

CANCAN.RO: Cine cedează primul în cazul unei discuții contradictorii?

Ana Maria: Depinde de situație. În general, cedează cel care simte că opinia celuilalt face sens. Nu avem des discuții în contradictoriu, pentru că ne completăm foarte bine, iar atunci când există opinii diferite este ceva constructiv.

CANCAN.RO: Cum vă completați unul pe altul?

Ana Maria: Suntem destul de diferiți – vărsător eu, fecioară Daniel. Eu, visătoare, creativă, calmă, pozitivă, împăciuitoare. Daniel, pragmatic, talentat, carismatic, creativ și el, extrem de inteligent și analitic. Unde ne întâlnim? Suntem altruiști și iubitori, privim în aceeași direcție.

Daniel: Ana este pandantul meu și eu al ei. Ne completăm deplin, cum arată și tabloul zodiacal, atât cel european, dar mai ales cel asiatic: ea, șoricel de lemn, și eu dragon de foc – deci polivalențe și diferențe constructive (lemnul hrănește focul care încălzește binomul yin yang al fiecăruia dintre noi).

CANCAN.RO: Cine spune mai des „te iubesc”?

Ana Maria: Cred că aici există un echilibru, dar dacă e să analizez foarte bine eu o spun mai des și el arată mai mult.

Daniel: Eu, la rafală ca trombele de vânt tropical, dar mai mult prin gesturi, intenții și acțiuni. Ana, mai mult prin puterea vorbelor – dar nu uit nicio clipă lecția învățată devreme, că femeile iubesc cu urechile, deci sunt atent.

CANCAN.RO: Au fost momente când ați fost geloși?

Ana Maria: Nu sunt o persoană geloasă din fire. Pornesc cu încredere într-o relație. În plus, Daniel nu îmi dă motive să simt asta. Sunt fericită că este apreciat, deoarece merită cu adevărat toată iubirea publicului, care include, desigur, și doamne și domnișoare. Știu că e o fire sociabilă, însă nu trece anumite limite. Este un bărbat desăvârșit și mă consider o norocoasă.

Daniel: Niciodată, cu Ana. Nu ne dăm motive, iar eu ca, fire mai de foc, am învățat de ani buni să nu-mi consum starea cu acest tip de emoție negativă.

Să ne înțelegem, când iubești, te arde carnea, da, de dorul și dragul omului iubit, dar rațiunea și, mai ales, intuiția exersată îți explică pas cu pas cum să te comporți. Sub nicio formă nu cred în sintagma conform căreia iubind esti și gelos – daca iubești integru, curat n-ai treabă acolo unde apare gelozia, nu e de tine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Abia acum s-a aflat ce a pățit Scărlătescu la Antena 1: „Experiență traumatică”! Motivul pentru care a plecat la PRO TV
Abia acum s-a aflat ce a pățit Scărlătescu la Antena 1: „Experiență traumatică”! Motivul pentru...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi doar acest ingredient și nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ce i-au descoperit medicii
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...