ADI CRISTEA, gest neaşteptat după ce BIANCA şi-a botezat fetiţa! Asta spune totul

Publicat: 10/05/2017 | 10:47

Adi Cristea şi Bianca Drăguşanu au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi care a durat aproape patru ani. Se pare că bărbatul nu rămâne indiferent când vine vorba de viaţa fostei sale iubite, iar activitatea lui de pe reţelele de socializare demonstrează totul.

O prietenă de-ale Biancăi Drăguşanu a postat o fotografie cu ea de la botezul Sofiei, iar Adi Cristea a apreciat-o imediat. Bărbatul s-a făcut ”băiat de casă” de când se iubeşte cu Maria Păuna şi chiar cochetează din nou cu ideea de a avea un bebeluş. (Vezi AICI )

Chiar dacă multă lume nu a oferit credit relaţiei lor, după aproape trei luni de când sunt împreună, cei doi se afişează din ce în ce mai des. După ce i-am filmat la Loft, când vă povesteam AICI că au plecat împreună din club, blonda ţinându-l mândră de braţ pe ‘’Prinţul‘’ Cristea, a urmat o ieşire la cafenea, ceva mai discretă, încercând să pară că sunt doar buni prieteni ( Vezi AICI ), iar în cele din urmă s-au decis să nu se mai ascundă şi să arate tuturor că formează un cuplu din ce în ce mai sudat.

Citește și...