S-a întors donjuanul! ”Prinţul” Cristea a plecat din LOFT în zori,”la pachet” cu o blondă cunoscută!

Publicat: 20/02/2017 | 00:00

După divorţul de Denisa Nechifor, apoi relaţia intens mediatizată cu Bianca Drăguşanu, care a şi cauzat separarea acesteia de Victor Slav, “Prinţul” Cristea s-a retras treptat din lumea mondenă, preferând să se ocupe de propriile afaceri. (detalii AICI) Însă, fiindcă obiceiurile vechi se schimbă greu, Cristea s-a întors la distracţia până în zori, la LOFT, de unde a plecat “la pachet” cu o blondă cunoscută! Adrian Cristea face parte din “garda veche” de donjuani de Dorobanţi, păstrându-şi manierele de cavaler în momentele în care face câte o nouă “cucerire”, aşa cum o dovedesc imaginile CANCAN.ro.

Fostul fotbalist s-a îmbrăcat elegant, aşa cum o face de obicei, cu o notă de lejeritate dată de bluza legată şmechereşte la brâu, a petrecut cuminte până spre dimineaţă, atunci când s-a îndreptat spre ieşire la braţ cu Maria Păun, o celebră make up artist din Capitală, fără a face însă vreun gest nepotrivit. I-a oferit braţul şi a mers uşor, răbdător, în timp ce blondina se amuza de discuţia purtată cu cei doi prieteni care i-au însoţit la plecarea din LOFT. Însă, deşi au ieşit „la pachet”, Cristea nu părea să fie în aceeaşi stare euforică precum însoţitoarea sa, având mai degrabă chipul unui bărbat obosit şi plictisit, în timp ce Maria a stat constant cu zâmbetul pe buze.

Maria Păun a fost foarte încântată de prezenţa lui Adrian Cristea, dar nu a uitat nici de cei doi prieteni alături de care au plecat din LOFT; în zorii zilei.
Maria Păun a fost foarte încântată de prezenţa lui Adrian Cristea, dar nu a uitat nici de cei doi prieteni alături de care au plecat din LOFT; în zorii zilei.

A trecut ceva vreme de când Adrian Cristea „rupea” cluburile în două, făcând cuceriri pe bandă rulantă. Acum a devenit mult mai liniştit, mai ales după ce a reuşit într-un final să cadă la pace cu Denisa, cea care i-a dăruit o superbă fetiţă. Ba chiar au şi apărut zvonuri cum că între cei doi s-ar fi reaprins flacăra iubirii după ce au început să petreacă tot mai mult timp împreună, alături de micuţa lor, Rania. De Crăciun cei trei le-au arătat şi fanilor imaginile în care păreau să fie precum o familie ce nu s-a destrămat vreodată, alimentând încă o dată vorbele celor care dădeau ca sigură o împăcare, dar atât Adrian Cristea, cât şi fosta lui mare iubire au negat această variantă.

Citește și...