Dovada că ”Prinţul” Cristea a combinat-o! Blonda s-a ferit să recunoască relaţia, însă noi i-am ”probat”

Publicat: 05/03/2017 | 00:23

Adrian Cristea se pare că a reuşit să o cucerească pe Maria Păuna, cea cu care vă povesteam AICI că a plecat din Loft, în urmă cu două săptămâni. Deşi blonda s-a ferit să recunoască relaţia, (Vezi AICI declaraţia ) CANCAN.ro i-a filmat în miezul zilei, la o cafenea. 

Cei doi erau destul de apropiaţi şi păreau că nu se feresc, iar blonda, oricând ar încerca să ascundă, se vede pe chiupul ei că este foarte încântată de această nouă relaţie.

Adrian Cristea şi Maria Păuna au ieşit în miezul zilei, la o cafenea.
Adrian Cristea şi Maria Păuna au ieşit în miezul zilei, la o cafenea.

După divorţul de Denisa Nechifor, apoi relaţia intens mediatizată cu Bianca Drăguşanu, care a şi cauzat separarea acesteia de Victor Slav, “Prinţul” Cristea s-a retras treptat din lumea mondenă, preferând să se ocupe de propriile afaceri. (detalii AICIÎnsă, fiindcă obiceiurile vechi se schimbă greu, Cristea s-a întors la distracţia până în zori. Adrian Cristea face parte din “garda veche” de donjuani de Dorobanţi, păstrându-şi manierele de cavaler în momentele în care face câte o nouă “cucerire”, aşa cum o dovedesc imaginile CANCAN.ro.

Despre Maria Păuna se spune că este o femeie de succes, ce stă destul de bine financiar. Mai este cunoscută şi că „Prinţesa sprâncenelor” pentru că a fost printre primele persoane care au reuşit în această industrie, în ţara noastră. În plus, ea este prietenă cu Denisa Nechifor (vezi AICI mai multe detali).

Citește și...