Acasă » Showbiz » SEXY » Află cum va fi vremea până pe 31 martie! Ce temperaturi vor fi şi când va mai ninge în fiecare regiune a ţării

Află cum va fi vremea până pe 31 martie! Ce temperaturi vor fi şi când va mai ninge în fiecare regiune a ţării

De: Cancan 18/03/2013 | 13:44
Află cum va fi vremea până pe 31 martie! Ce temperaturi vor fi şi când va mai ninge în fiecare regiune a ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 18 - 31 martie, în fiecare regiune a ţării.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, imediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

După o primă zi rece, cu valori medii diurne de 8 grade Celsius, temperaturile maxime vor creşte treptat până la valori de 15 grade Celsius, în data de 20 martie, caracterizând o vreme uşor mai caldă. Începând din data de 21 martie, vremea va intra într-un proces de răcire, până în data de 24 martie, când valorile medii diurne vor coborî până la 6 grade Celsius. În perioada 25 – 31 martie, vremea va intra într-un proces de încălzire, temperaturile maxime crescând spre 16 grade Celsius în ultimele zile ale intervalului. În prima săptămână, temperaturile minime vor avea o evoluţie oscilantă cu valori în medie cuprinse între -1 şi 4 grade Celsius. În intervalul 24 – 31 martie, acestea vor creşte treptat, ajungând la 6 grade Celsius.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului. Cantităţi mai însemnate se vor cumula în zilele de 21 şi 22 martie. Tot în data de 22 martie trecător precipitaţiile pot fi sub formă de lapoviţă.

CRIŞANA

Temperaturile medii diurne cresc treptat în primele trei zile, de la o valoare medie de 8 grade Celsius până la 14 grade Celsius în data de 20 martie, apoi scad treptat până la 6 grade Celsius în zilele de 22 şi 23 martie. Din data de 24 martie, temperaturile maxime vor avea o tendinţăa de creştere, ajungând până la 14…16 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor avea valori în creştere de la -8 grade Celsius la începutul intervalului, pânaă la 6 grade Celsius spre sfârşitul perioadei de prognoză.

Probabilitatea de precipitaţii e ridicată în aproape întreg intervalul. Cantităţile cele mai însemnate se vor înregistra în zilele de 21 şi 22 martie. Tot pe 22 martie precipitaţiile vor avea tendinţa de a se transforma trecător în lapoviţă şi ninsoare.

TRANSILVANIA

Temperaturile medii diurne cresc treptat în primele trei zile, de la o valoare medie de 6 grade Celsius până la 12 grade Celsius în data de 20 martie, apoi scad treptat pâna la 4 grade Celsius în zilele de 22 şi 23 martie. Din data de 24 martie, temperaturile maxime vor avea o tendinţă de creştere, ajungând până la 12…14 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor creşte de la -12 grade Celsius la începutul perioadei de prognoză, până la valori uşor pozitive la sfârşit.

Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă pe 20, 23 şi 24 martie, dar în restul intervalului se va menţine ridicată. Cantităţile cele mai însemnate se vor înregistra în zilele de 21 şi 22 martie. În intervalul 22 – 23 martie precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

MARAMUREŞ

Temperaturile medii diurne cresc treptat în primele trei zile, de la 6 grade Celsius până la 12 grade în data de 20 martie, apoi scad treptat până la 4 grade în zilele de 22 şi 23 martie. Din data de 24 martie, maximele termice vor avea o tendinţă de creştere, ajungând până la 12…14 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Minimele nocturne vor fi în creştere pe tot parcursul intervalului de prognoză, de la -10 grade Celsius până la 4 grade Celsius.

Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată în aproape întreg intervalul, exceptând zilele de 20 şi 23 martie. Cantităţile cele mai însemnate se vor înregistra în zilele de 21 şi 22 martie. În intervalul 22 – 23 martie precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

MOLDOVA

În primele trei zile, temperatura medie diurnă va creşte de la valori situate în jurul a 6 grade Celsius până la 13 grade în 20 martie. Apoi, vremea va intra într-un proces de răcire, iar valorile termice vor scădea până la valoarea de 6 grade Celsius în data de 22 martie. În următoarele trei zile, temperaturile maxime se menţin relativ constante. Începând din data de 26 martie valorile vor creşte treptat, până la 12…14 grade Celsius. Valorile minime nocturne vor creşte, în medie, de la -8 grade Celsius în prima noapte, pâna la 2…4 grade Celsius la sfârşitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de ploaie va fi relativ scăzută în aproape întreg intervalul, dar pe 21 şi 22 martie vor fi ploi, local posibil abundente. În noaptea de 22-23 martie şi în 23 martie în nordul regiunii, precipitaţiile vor fi şi sub forma de lapoviţă şi ninsoare.

DOBROGEA

Temperaturile maxime vor avea cele mai ridicate valori în zilele de 20, 30 si 31 martie, când vor atinge, în medie, 14 grade Celsius. În 18, 20, 24 şi 25 martie se vor înregistra cele mai scăzute medii termice diurne, de aproximativ 6 grade. Temperaturile minime vor creşte treptat de la -4 grade Celsius în prima noapte, până la valori de 4…6 grade Celsius în intervalul 20 – 22 martie. Apoi, minimele vor scădea, atingând valori uşor negative în noaptea de 23/24 martie, după care vor marca o nouă creştere, spre 6 grade Celsius la sfârşitul intervalului.

Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă, excepţie făcând zilele de 21 şi 22 martie, când va ploua şi izolat se pot cumula cantităţi mai însemnate.

MUNTENIA

În primle trei zile ale intervalului, vremea se va încălzi de la valori ale temperaturilor maxime de 8 grade Celsius până la 13…15 grade Celsius. Din data de 20 martie, urmează trei zile cu tendinţă de scădere a valorilor medii diurne, astfel încât în intervalul 22 – 26 martie acestea se vor situa în jurul a 8…9 grade Celsius. În ultimele zile mediile temperaturilor maxime vor creşte, de la o zi la alta, până la valoarea de 16 grade Celsius. Temperaturie minime cresc, în medie, de la valoarea de -6 grade Celsius în prima noapte, spre valori uşor pozitive, de până la 5 grade Celsius în noaptea de 21/22. Urmează două nopţi cu tendinţă de răcire, în care minimele nocturne vor scădea până în jurul limitei de îngheţ, dar după 26 martie se remarcă o tendinţă de creştere constantă a minimelor, până la aproximativ 5 grade Celsius, în medie.

În intervalul 21 – 22 martie va ploua, iar cantităţile de apă vor fi local însemnate. În restul intervalului de prognoză probabilitatea de precipitaţii va fi redusă.

OLTENIA

În primele zile mediile maximelor vor creşte de la 7 până la 14 grade Celsius în 20 martie, apoi vor scădea la aceeaşi valoare în 22 martie. În intervalul 23 – 26 temperaturile medii diurne se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius, pentru ca apoi să crească treptat până la 14 grade Celsius în ultima zi a intervalului. În primele cinci nopţi, temperaturile minime vor creşte de la -6 grade Celsius până la valoarea de 6 grade Celsius, apoi vor scădea atingând valori uşor negative. Începând din noaptea de 24/25 martie temperaturile minime vor avea o tendinţă de creştere, spre 6 grade Celsius la sfârşitul intervalului.

În 21 şi 22 martie va ploua, izolat mai abundent, iar în restul intervalului probabilitatea de ploaie va fi mai redusă.

LA MUNTE

Tendinţa maximelor diurne este de creştere de la valoarea de 0 grade Celsius în prima zi, până la o valoare de 6 grade Celsius în ultimele trei zile ale intervalului, excepţie făcând perioada 21 – 23, când se va semnala o uşoară scădere a mediilor diurne până la valoarea de -2 grade Celsius. Temperaturile minime vor avea o creştere accentuată de la -12 grade Celsius în prima noapte, până la 0 grade Celsius în ultimele două nopţi.

În zilele de 21 şi 22 se vor semnala precipitaţii local însemnate cantitativ, la început ploaie, apoi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În intervalul 23-24 martie vor predomina ninsorile, informează Mediafax.

I.C.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gen. Silviu Predoiu: „Condamnarea lui Florian Coldea ar fi o LOVITURĂ de imagine pentru SRI”
Gen. Silviu Predoiu: „Condamnarea lui Florian Coldea ar fi o LOVITURĂ de imagine pentru SRI”
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
REACȚIA MOMENTULUI! Ce a putut să spună soția milionarului Șucu după ce l-a văzut pe Babasha la concertul Coldplay: "DA, DA, DA"
REACȚIA MOMENTULUI! Ce a putut să spună soția milionarului Șucu după ce l-a văzut pe...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
De ce s-a dus de fapt Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci barca îl interesa! „Până la finalizarea divorțului, nu vinde nimic pe semințe”
De ce s-a dus de fapt Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci...
Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei:
Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei:...
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000 de infractori, trimiși în centrul mamut din El Salvador
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Furtunile vor lovi din nou România! ANM a emis un nou cod galben de vreme severă. Care sunt județele afectate
Furtunile vor lovi din nou România! ANM a emis un nou cod galben de vreme...
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de...
Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a mințit în legătură cu sentimentele sale: „Eu nu m-am prefăcut niciodată.”
Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei....
Localitate distrusă după o furtună de 15 minute. Zeci de case şi maşini au fost ciuruite de grindină, iar puhoaiele au intrat în case
Localitate distrusă după o furtună de 15 minute. Zeci de case şi maşini au fost...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Sculele Parkside perfecte pentru renovări sunt în ofertă la Kaufland
Sculele Parkside perfecte pentru renovări sunt în ofertă la Kaufland
NAZISTUL care a încercat să-l UCIDĂ pe Hitler
NAZISTUL care a încercat să-l UCIDĂ pe Hitler
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Județul din care românii nu mai vor să plece la muncă în străinătate. Se câștigă la cules de cireșe mai bine ca în Spania. Zilierii primesc și câte 100 euro pe zi
Județul din care românii nu mai vor să plece la muncă în străinătate. Se câștigă...
Locul de muncă în care poți lua și 300 de lei pe zi. Românii fug de acest job și nici nu vor să audă. Angajatorii sunt disperați așa că aduc oameni din străinătate
Locul de muncă în care poți lua și 300 de lei pe zi. Românii fug...
ION ILIESCU a primit vestea chiar acum. Decizia luată astăzi de JUDECĂTORI
ION ILIESCU a primit vestea chiar acum. Decizia luată astăzi de JUDECĂTORI
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Diana Şoşoacă intră într-un top al celor mai „trăsniţi” europarlamentari: Politicianul român preferat al Rusiei
Diana Şoşoacă intră într-un top al celor mai „trăsniţi” europarlamentari: Politicianul român preferat al Rusiei
Li se cere să dea 1.000 DE EURO. ANAF, anunț pentru toată România: Se solicită achitarea
Li se cere să dea 1.000 DE EURO. ANAF, anunț pentru toată România: Se solicită...
Becali dă lovitura în Pipera. Deja a discutat cu mai mulți milionari
Becali dă lovitura în Pipera. Deja a discutat cu mai mulți milionari
ANM: Sunt anunțate noi averse și căderi de grindină. Vremea se va încălzi din weekend
ANM: Sunt anunțate noi averse și căderi de grindină. Vremea se va încălzi din weekend
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns...
Cine sunt părinții lui Babasha, tânărul huiduit la concertul Coldplay. Așa arată femeia de la care cântărețul a moștenit talentul
Cine sunt părinții lui Babasha, tânărul huiduit la concertul Coldplay. Așa arată femeia de la...
Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert - VIDEO
Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua...
Cine este Babasha, cântărețul de manele huiduit la concertul Coldplay. Reacția sa și a membrilor trupei după momentul controversat
Cine este Babasha, cântărețul de manele huiduit la concertul Coldplay. Reacția sa și a membrilor...
3 secrete care l-au ajutat pe un bărbat să trăiască 101 de ani. Ce trebuie să faci ca să ai o viață lungă
3 secrete care l-au ajutat pe un bărbat să trăiască 101 de ani. Ce trebuie...
Gigantul din România care face angajări. Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi
Gigantul din România care face angajări. Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi
×