Alessandra Stoicescu a aflat sexul bebelușului: ”Prima joacă de-a ședința foto”

Publicat: 11/03/2019 | 22:00
Alessandra Stoicescu a aflat sexul bebelușului: ”Prima joacă de-a ședința foto”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a detonat bomba primăverii la începutul acestei luni. Alessandra Stoicescu este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată la sfârșitul verii și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe.

La fel de nerăbdător este și soțul ei, nimeni altul decât motociclistul cu plete, Sergiu Constantinescu, cel alături de care a fost fotografiată de câteva ori, începând din toamna anului 2012. De atunci au trecut ani de zile, iar relaţia lor a continuat, dragostea fiind din ce în ce mai mare.  “Secretul casniciei noastre perfecte: increderea, zambetul, umorul si plimbatul in ploaie. Si dragostea, desigur. Numai noi stim ce facem ca sa nu intervina monotonia, asta ramane secret. Ne dorim, copii, da… Dar e secretul nostru. Ce-o sa ne dea Dumnezeu”, ne declara vedeta în urmă cu patru ani.
Alessandra Stoicescu a dezvăluit, pe contul său de socializare, că va fi mamă de fetiță! „Ne facem de cap amândouă la prima joacă de-a ședința foto. Am depășit provocarea: cu ce mă îmbrac?! Am ignorat sfaturile cu rochii largi și bluze care să acopere. Așa mă simt cel mai bine”, a scris Sandra.
Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu

Am reuşit să ne creăm un echilibru”

Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, a declarat Alessandra Stoicescu la un an după ce a devenit mireasă.

Citește și...