Acasă » Vedete » Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este Cristina Dobrescu, fosta sa soție, cu care are un băiat

Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este Cristina Dobrescu, fosta sa soție, cu care are un băiat

De: Alina Drăgan 20/05/2024 | 16:46
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este Cristina Dobrescu, fosta sa soție, cu care are un băiat

Alex Dobrescu a ajuns, din nou, în fața oamenilor legii și a mai bifat încă o „reușită”. De această dată, fosta soție a bărbatului, Cristina Dobrescu, a cerut un ordin de protecție împotriva lui și l-a și primit. Femeia își dorește ca fostul soț să nu se mai apropie de ea și de fiul ei, iar dorința i s-a îndeplinit, căci sentința a fost în favoarea ei, iar Alex Dobrescu nu are voie vreme de trei luni să se afle în prejma lor. Totuși, sentința nu este definitivă. 

La nicio lună de când a fost obligat de instanță să poarte o brățară de supraveghere la picior, în urma scandalului avut cu Cristina Cioran, Alex Dobrescu primește o nouă veste proastă. De data aceasta și fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui și l-a obținut. (Vezi mai multe detalii AICI) Bărbatul pare că este urmărit de ghinion, însă toate aceste lucuri par să nu îi tulbure prea mult liniștea.

(CITEȘTE ȘI: CRISTINA CIORAN A PIERDUT TOȚI BANII ECONOMISIȚI PENTRU A-ȘI CUMPĂRA UN APARTAMENT, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE. ALEX DOBRESCU NU A AVUT MILĂ ȚEAPĂ DE 100.000 €!)

Un nou ordin de protecție

În cursul zilei de astăzi, 20 mai, la Judecătoria Sectorului 2, Alexandru Dobrescu a fost chemat din nou în fața instanței, pentru un alt ordin de protecție. De data aceasta, reclamanta este Cristina Dobrescu, fosta sa soție. Se pare că în urma unui scandal recent, femeia a decis că trebuie să ia atitudine și să îl țină pe fostul partener departe de ea și fiul pe care îl au împreună.

Decizia instanței a fost în favoarea Cristinei Dobrescu, iar acum fostul soț al acesteia are interzis ca trei luni să se apropie de ea sau de copil. Astfel, lucrurile par că se complică pentru Alex Dobrescu, însă bărbatul nu pare prea afectat nici de acestă situație. Decizia instanței în ceea ce privește noul ordin de protecție nu este definitivă, iar fostul iubit al Cristinei Cioran poate face apel în termen de trei zile.

„Admite în parte cererea, având ca obiect „ordin de protecție”. Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pentru o durată de 3 luni, prin care dispune: – Obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de victimă; – Obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de minorul …; – Obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de reşedinţa victimei situată în … şi faţă de locul de muncă al victimei situat în …; – Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima. Respinge în rest cererea.

În temeiul art. 2 alin. 1 pct. 1 lit. o) din Protocolul privind stabilirea onorariilor avocaţilor pentru furnizarea serviciilor de asistenţă juridică încheiat între Ministerul Justiţiei şi UNBR, dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru părţi, în cuantum de 543 lei pentru pârât şi 271,50 lei pentru reclamantă. Obligă pârâtul la plata către stat a sumei de 814,50 lei, reprezentând onorariile avocaţilor din oficiu. Ia act că reclamanta a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată.

În baza art. 44 din Legea nr. 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu. În baza art. 46 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată unităţii de poliţie în a cărei rază de competenţă se află locuinţa părţilor. În baza art. 46 alin. 2 Legea nr. 217/2003 dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei.

Cu drept de apel în 3 zile de la pronunțare la Tribunalul Bucureşti, cererea și motivele de apel urmând a fi depuse la Judecătoria Sectorului 2 București. Pronunţată la data 20 mai 2024, ora 15:26, în condițiile art. 402 Cod procedură civilă, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia instanței.

„S-a dus repede la poliție”

Așa cum spuneam, cu toate că nici fosta soție nu vrea să mai audă de el, Alex Dobrescu se arată cât se poate de relaxat și spune că femeia a exagerat cu această acțiune. Bărbatul a vorbit despre motivele ce au împins-o pe Cristina Dobrescu să ceară un ordin de protecție și a concluzionat spunând că și aceasta, precum și Cristina Cioran sunt invidioase pe el, motiv pentru care încearcă să îi facă viața grea.

„Cineva mi-a trimis niște bani, pe cardul ei, pentru că eu aveam niște probleme cu al meu. Când m-am dus să-i iau, m-a blocat peste tot. Și de pe telefonul ei și al lui Noel (n.r. fiul celor doi). Am aruncat din stradă cu un ghiveci în balconul ei. L-am luat de la o florărie. Ea nici nu era acasă. Și s-a dus repede la poliție

Ambele sunt invidioase pe tinerețea mea. Și pe succesul meu”, a declarat Alex Dobrescu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(VEZI ȘI: EXTRAVAGANȚĂ, LUX ȘI OPULENȚĂ LA PARASTASUL PE CARE ALEX DOBRESCU L-A ORGANIZAT LA 40 DE ZILE DE LA INCINERAREA MAMEI SALE. ȘAMPANII VEUVE CLICQUOT, COTLET DE MIEL ȘI… “AM PĂGUBIT CLUBUL!”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul unic în ultimii 228 de ani
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume nu mă credea”
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A lăsat în urmă o fetiţă de doar 2 anişori
Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A...
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă cu doua tipe superbe!!!
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă...
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot ajuta să faci față caniculei
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot...
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe Coasta de Azur: „Divorțată după un mariaj mega toxic”
Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde se află adăpostul preşedintelui rus
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde...
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în joc
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în...
Sfaturi pentru zilele de caniculă. Cum să te răcorești fără aer condiționat
Sfaturi pentru zilele de caniculă. Cum să te răcorești fără aer condiționat
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată la tribunal! Rebecca este cercetată pentru sechestrarea unui tânăr
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată la adresa lui Pepe: „L-am iubit foarte mut. Dacă s-ar despărți…”
Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată la adresa lui Pepe: „L-am iubit foarte mut. Dacă...
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis...
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii au făcut dezvăluirea
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii...
×