Alexandru Cumpănașu a luat foc în cazul Caracal: ”Este știre falsă că fetele sunt căutate!”

Publicat: 27/05/2020 | 07:48
Alexandru Cumpănașu a luat foc în cazul Caracal: ”Este știre falsă că fetele sunt căutate!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este foc și pară! El crede că statul nu a făcut nimic pentru cele două fete răpite acum un an de Gheorghe Dincă. Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că este falsă știrea conform căreia fetele sunt căutate.

CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DECLARAȚII ULUITOARE DUPĂ PROCESUL LUI GHEORGHE DINCĂ: ”NU A OMORÂT-O PE ALEXANDRA!”

Fostul candidat la prezidențiale mai zice că singurul demers făcut de DIICOT în cazul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu a fost să întrebe dacă Dincă, monstrul din Caracal, are cazier în Italia.

„Este falsă ştirea că sunt căutate, în Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc. Nu figurau căutate sau dispărute, statul nu a căutat niciodată pe niciuna. Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal: ”Inacceptabil!”

Alexandru Cumpănaşu lovește din nou în statul român și spune că nicio autoritate nu a luat măsuri după ce Dincă a declarat că nu a comis crimele. (NU RATA: CAZUL CARACAL. BUNICUL LUIZEI MELENCU, ATAC DUR LA ADRESA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU: „UN PROFITOR AL SISTEMULUI”)

„Nu poţi să nu te întrebi azi, după ce acest imbecil cum e el, după ce a făcut mărturisiri, după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forţat. Este inacceptabil că nicio autoritate a statului, un presupus criminal vine în sala de judecată, presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele. Este ceva greu, dincolo de orice imaginaţie că nicio instituţie nu s-a sesizat că a acuzat poliţişti şi procurori” , a susținut Cumpănaşu.

„Oricine de pe lumea asta, în orice ţară îl lua şi îl întreba ce ai făcut cu ele. Nu să aşteptăm dacă se aprobă excepţiile, fraţilor avem unul care a zis că le-a omorat si e singura probă, restul nu există”, a adăugat unchiul Alexandrei.

Citește și...