Alexandru Cumpănașu, declarații uluitoare după procesul lui Gheorghe Dincă: ”Nu a omorât-o pe Alexandra!”

Autor: A.N.
Publicat: 20/05/2020 | 18:41
Alexandru Cumpănașu, declarații uluitoare după procesul lui Gheorghe Dincă: ”Nu a omorât-o pe Alexandra!”

Alexandru Cumpănașu a făcut declarații uluitoare după primul termen al procesul lui Gheorghe Dincă, care a avut loc astăzi.

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dincă s-a încheiat la ora 16, după mai bine de trei ore de audieri în care bărbatul s-a aflat față în față cu familia Luizei Melencu și a Alexandrei Măceşanu, cele două tinere pe care le-ar fi ucis.

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri uluitoare, după încheierea procesului. (CITEȘTE ȘI: VIDEO. PRIMELE DECLARAȚII ALE FAMILIILOR ALEXANDREI ȘI LUIZEI, DUPĂ PROCESUL LUI GHEORGHE DINCĂ: ”AM ÎNTREBAT UNDE SUNT FETELE ȘI NE-A ZIS CĂ NE DĂ AFARĂ”)

„AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️În sala de judecata DINCA a declarat: ” Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, „Polițistul Ciobanu m-a amenințat „, ” Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. 

Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli”‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️ Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dincă

Astăzi s-au verificat probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Gheorge Dincă a fost dus la Tribunalul Olt, inițial acesta trebuia audiat prin video-call. Procesul a început la ora 10:00. Acesta s-a aflat față în față cu familiile celor două fete. (CITEȘTE ȘI: VIDEO. Reacția familiei Luizei Melencu în ziua celui mai așteptat proces al anului! Strigăte de durere în fața lui Gheorghe Dincă)

Mama Luizei, împreună cu familia Alexandrei și avocații au intrat în sala de judecată. Familia a dorit ca dosarul să se întoarcă pe masa procurorilor deoarece consideră că acesta este incomplet. Judecătorul va verifica legalitatea probelor, se vor judeca exceptiile care au fost depuse de familile victimelor.

Citește și...