Cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „Un profitor al sistemului”

Publicat: 15/05/2020 | 08:35
Cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „Un profitor al sistemului”

Cazul Caracal este departe de a se termina. La aproape un an de când s-a aflat de dispariția celor două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, bunicul Luizei face acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu, cel care s-a implicat personal în rezolvarea anchetei și aflarea adevărului. 

A trecut aproape un an de când România se afla în șoc total la aflarea veștii că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, două adolescente răpite de Gheorgeh Dincă, au murit. Cel puțin asta s-a susținut la începutul anchetei.

CITEȘTE ȘI – CARE ESTE ADEVĂRUL DESPRE SEXUALITATEA LUI GHEORGHE DINCĂ. CE A SCRIS ÎN RAPORT MEDICUL CARE L-A CONSULTAT PE ”MONSTRUL DIN CARACAL”

Acum, la aproape un an de la numeroasele investigații, piste false, martori și informații-cheie care nu au făcut altceva decât să adâncească ancheta și mai mult, bunicul Luizei Melencu a lansat un atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu, despre care spune că este un profitor care a urmărit numai ca imaginea lui să crească i s-a folosit de dramele celor două familii pentru a obține acest lucru.

Bunicul Luizei Melencu, replici dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu

Bunicul Luizei Melencu nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa unchiului Alexandrei Măceșanu. Stelian Iordache a spus că Alexandru Cumpănașu s-a folosit de ei, pentru a avea o imagine mai bună și pentru a obține anumite lucruri.

„Un profitor al sistemului, pe care l-a interesat numai imaginea lui. Deci s-au făcut jocuri pe noi, familia Luizei. Ne interesează ce s-a întâmplat în realitate, nu vrem bani, funcții (…)”, a scris Stelian Iordache, bunicul tinerei Luiza Melencu, după ce a distribuit o știre ce anunța că Alexandru Cumpănașu ar fi fost propus în calitate de consilier la Ministerul Fondurilor Europene.

La aproape 1 an de la cazul Caracal, Gheorghe Dincă și complicele său, Fane Risipițeanu se află în arest preventiv, în continuare, la Penitenciarul din Craiova.

NU RATA – OFICIAL: ALEXANDRA ESTE MOARTĂ! LOVITURĂ DE TEATRU LA ÎNCEPUT DE MAI ÎN CAZUL CARACAL

Gheorghe Dincă este în present judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Vecinul său, Ştefan Risipiţeanu, este judecat pentru viol, victima fiind Luiza Melencu. În prezent, cei doi inculpaţi sunt deţinuţi la Penitenciarul Craiova, notează a1.ro.

Citește și...