Alexia Eram, pe urmele mamei sale, Andreea Esca. Bruneta va prezenta o emisiune. Unde poate fi urmărită

Publicat: 13/06/2019 | 14:41

Alexia Eram calcă pe urmele mamei sale, Andreea Esca. Frumoasa brunetă a obținut postul de prezentatoare pentru o emisiune, care va fi difuzată în curând. Fiica vedetei de la Pro TV adoră lumea televiziunii și “a exersat” lucrul cu camera de filmat de multe ori până acum; anul trecut, ea s-a apucat de vlogging, iar pe canalul său de YouTube are aproape 150.000 de abonați.

Citește și: Alexia Eram, cerută de soție în fața a 16 cameramani. Mario Fresh a făcut dezvăluiri

Alexia Eram va prezenta o emisiune

Alexia Eram va prezenta o emisiune online despre fashion – domeniul pe care îl studiază de aproape un an la o universitate din Londra. Aflată la început de drum în lumea presei, tânăra a fost angajată chiar de mama ei, Andreea Esca – vedeta de la Pro TV deține o revistă: A List Magazine. Revenită în România pe perioada vacanței, tânăra va modera în fiecare vineri noua emisiune online.

Mai mult, potrivit informațiilor apărute, fiica Andreei Esca va prezenta formatul și în perioada în care va merge la studii, iar acest lucru va fi posibil, pentru că va filma mai multe ediții când este în țară.

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.

Citește și...