Alexia Eram, cerută de soție în fața a 16 cameramani. Mario Fresh a făcut dezvăluiri

Publicat: 29/05/2019 | 08:11

Alexia Eram și Mario Fresh vor sărbători vara aceasta trei ani de relație și… nu puțini au fost aceia care s-au gândit că ei vor trece la următorul nivel: căsătoria! În această seară, “ginerele” Andreei Esca a atins acest subiect și a făcut dezvăluiri despre ziua în care o va cere de soție pe iubita lui. Potrivit mărturisirilor sale, Alexia Eram va primi inelul de logodnă în fața a 16 cameramani.

Citește și: N-ai fi zis! Ce telefon mobil are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Câți lei costă

Alexia Eram, cerută de soție în fața a 16 cameramani

Invitat în emisiunea lui Mihai Morar, Mario Fresh a vorbit despre ziua în care se va logodi cu Alexia Eram. Carismaticul artist are un plan inedit de a-i oferi inelul de logodnă frumoasei vedete, însă… a oferit puține detalii despre acea zi fericită din viața lor. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc.

Cererea în căsătorie o să fie mult, mult mai nebună. Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos, a declarat Mario Fresh în cadrul emisiunii “Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Citește și: Câți lei primește în fiecare lună Alexia Eram de la Andreea Esca

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistul este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.

Citește și...