Anamaria Prodan NU se dezminte. În ce rochie a apărut vedeta când și-a creștinat cel mai mic fin, pe Kostas

Publicat: 15/06/2019 | 15:49

Astăzi, Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au devenit părinții spirituali ai unui băiețel frumos. Chiar dacă a fost într-o binemeritată vacanță în America la sora ei, Anca, și la fata sa cea mică, Sarah, vedeta a avut timp să își pregătească ținuta pentru această zi specială. Atât ea, cât și Reghe au atras privirile tuturor invitaților prezenți la botezul micuțului Kostas.

Citește și: Anamaria Prodan i-a dăruit fiicei sale un bolid de peste 100.000 €. Primele imagini cu extravagantul cadou de absolvire

Anamaria Prodan, sexy în ziua în care a devenit din nou nașă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se apropie cu pași repezi de finul cu numărul 100… într-un interviu mai vechi, impresara a mărturisit că le-a pierdut de multă vreme numărul. În ultimii ani, soția lui Reghe a ales să poarte în ziua în care devine nașă rochii negre sau în culori închise. Iar astăzi nu a fost o excepție! Ea și-a făcut apariția într-o rochie lungă, sexy și neagră, în timp ce soțul său a avut un costum închis la culoare, în carouri, cămașă albă și cravată neagră.

După ce s-a încheiat slujba de creștinare a celui mai mic fin, Anamaria Prodan i-a făcut câteva urări frumoase: “Botez Kostas ❤️❤️❤️ Nașa te iubește și îți urează să ai parte de o viață de vis ❤️❤️❤️”. Mesajul emoționant a fost însoțit de cinci poze realizate în timpul ceremoniei religioase.

Citește și: Cum arată Anamaria Prodan când se trezește, fără pic de machiaj! Nu se aștepta la asemenea reacții din partea fanilor

Cea mai îndrăzneață și șocantă, pentru unii, apariție a Anamariei Prodan a avut loc luna trecută, când a apărut într-o rochie transparentă și fără lenjerie intimă la petrecerea aniversară a revistei VIVA.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.
Citește și...