Anamaria Prodan:”Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând și nici nu se dau”

Publicat: 08/05/2018 | 23:59

În cele trei decenii de carieră, Ionela Prodan, a fost o femeie extrem de atentă cu imaginea sa. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Pe lângă coafură şi machiaj, portul tradiţional era cel mai important şi a ţinut la el ca la ochii din cap. De-a lungul timpului, solista originară din satul doljean Dăbuleni a strâns 70 de costume populare. (CITEȘTE ȘI: CE MOȘTENIRE FARAONICĂ A LĂSAT REGRETATA IONELA PRODAN! E VORBA DE CASE ȘI…)

Ii înflorate, cojoace în tonuri vii, catrinţe cusute de cele mai talentate oltence şi cârpe de borangic cu care se îmbrobodea.  Pe unele Ionela Prodan le-a cumpărat, pe altele le-a primit, iar câteva i-au fost cusute chiar de mama sa. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar curioșii se întreabă ce se va întâmpla cu ele. Ei bine, Anamaria Prodan a spus clar și răspicat că porturile populare vor rămâne în familie.

„Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a povestit Anamaria Prodan pentru click.ro.

Costumele populare ale Ionelei Prodan vor rămâne în familie

Unii se aşteaptă ca fetele regretatei cântăreţe să facă o expoziţie, să le ducă la vreun muzeu sau chiar să le vândă. Însă acest lucru nu se va întâmpla. Sâmbătă va avea loc parastasul de 40 de zile, la cimitirul Bellu acolo unde este înmormântată artista. Anamaria Prodan va împărţi nenumărate pachete cu mâncare şi va face o masă restrânsă. (VEZI ȘI: CE LE-A SPUS IONELA PRODAN MEDICILOR, ÎNAINTE SĂ MOARĂ: „SĂ ÎMI BĂGAȚI CEVA ÎN PERFUZIILE ALEA, VREAU SĂ TRĂIESC!”)

Citește și...