Ce le-a spus Ionela Prodan medicilor, înainte să moară: „Să îmi băgați ceva în perfuziile alea, vreau să trăiesc!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 20/04/2018 | 09:00

Ionela Prodan a încetat din viață luni seară (16 aprilie), la ora 21:00, la Spitalul Elias din București. Artista s-a luptat mai bine de un an cu un cancer nemilos la pancreas. Îndrăgita interpretă de muzică populară avea 70 de ani. Ea a fost înmormântată, joi (19 aprilie), la Cimitirul Bellu din București. Surse din spital au dezvăluit că mama Anamariei Prodan s-a luptat până în ultima clipă. Ultimele cuvinte ale regretatei artiste i-au emoționat și pe medici.

Ionela Prodan nu a vrut să părăsească această lume! Din acest motiv, ea a respectat cu strictețe deciziile doctorilor de la Elias, unde a fost internată o lună și jumătate. Când era conștientă, ea le cerea medicilor să facă orice pentru a o ține în viață. Ultimele ei cuvinte sunt de-a dreptul cutremurătoare. Cântăreața i-a implorat pe doctori să o țină în viață.

„Avea momente când era semiconștientă, însă își revenea rapid. Poate tocmai de aceea și spera într-o vindecare. Lua medicamentele conștiincioasă și nu spunea nici măcar un cuvințel când i se puneau perfuzii din oră în oră! Se agăța de orice pentru a trăi. Cu trei zile înainte de a închide ochii pentru totdeauna, ba chiar cu o oră înainte de a-i ceda organismul și de a nu mai putea comunica deloc, s-a uitat la doctor și i-a zis ceva de genul acesta: «Să îmi băgați ceva în perfuziile alea. Vreau să trăiesc!»”.

Ionela Prodan a avut o înmormântare de 50.000 de euro

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După ce coșciugul cu trupul Ionelei Prodan a fost depus în locul în care își va dormi somnul de veci, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana ce a avut loc la restaurantul Premier Palace. Cei care au participat la parastas au fost serviți cu un mix de aperitive, somon la grătar cu sparanghel și prăjituri. O persoană apropiată de familia Prodan a mărturisit reporterilor noștri faptul că Anamaria a fost dispusă să scoată din buzunar o sumă impresionantă pentru înmormântarea mamei sale, aproximativ 50.000 de euro.

 

Citește și...