Andra, mesaj răvășitor de ziua fetiței sale și poze nemaivăzute din familie! Azi, Eva Măruță împlinește 5 ani

Publicat: 23/07/2020 | 15:08

Andra a transmis un mesaj răvășitor de ziua fetiței sale și a împărtășit cu toată lumea poze nemaivăzute din familia sa! Azi, Eva Măruță împlinește cinci ani, așa că a fost răsfățată nu doar cu cadouri, un tort personalizat, ci și cu urări splendide. Părinții ei celebri s-au întrecut în gândurile senine pe care le-au așternut pe rețelele de socializare.

Citește și: Andra, motiv de sărbătoare! Felicitările au curs după mesajul copleșitor pe care l-a făcut public

Andra, mesaj răvășitor de ziua fetiței sale și poze nemaivăzute din familie

Astăzi, Andra a rememorat ziua în care a adus-o pe lume pe fetița ei și a soțului său, Cătălin Măruță. Emoționată, talentata cântăreață a scris un mesaj profund și “a scos de la naftalină” cinci poze în care apare alături de Eva Măruță.

“Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu! 🎂 #5ani Eva 🤍” este mesajul publicat de artistă pe conturile ei de socializare.

Nu rata: Prima imagine cu Andra Măruță, în costum de baie. Spunea că se jenează să se pozeze așa, dar a făcut-o! | FOTO

Gestul juratei de la “Românii au talent” nu a rămas fără ecou și apropiați, fani, dar și vedete i-au trimis felicitările lor micuței sărbătorite. De altfel, nici fericitul ei tătic nu s-a lăsat mai prejos și a așternut pe Facebook și Instagram câteva cuvinte impresionante.

“La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere! @evamaruta ❤️”, a scris prezentatorul de la Pro TV când a făcut postarea de mai jos.

Descoperă și: Andra s-a filmat fără filtre, complet nemachiată. Cătălin Măruță i-a dat provocarea în fața tuturor