Andra s-a filmat fără filtre, complet nemachiată. Cătălin Măruță i-a dat provocarea în fața tuturor

Publicat: 14/07/2020 | 20:48

Andra a răspuns provocării soțului ei, Cătălin Măruță, de a se arăta publicului așa cum mama natură a lăsat-o: complet naturală, fără pic de „artificii” la nivelul feței. Cântăreața a răspuns cu brio „testului” pe internet.

Andra a recunoscut că este o fană a filtrelor de pe rețelele de socializare, iar tocmai din acest motiv, Cătălin Măruță a provocat-o să facă un filmuleț fanilor pe internet în care să nu poate absolut niciun filtru și nici machiaj pe ten.

„Am primit o provocare, să mă filmez fără niciun filtru, deși mie îmi plac foarte mult. Am acceptat această provocare, așa că asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne, deși am dormit și bineînțeles cu pistruii, pe care nu trebuie să îi mai ascund.

Mai nou sunt și filtre cu tot felul de pistrui. Așa că vă lansez și vouă această provocare: să vă filmați fără filtru. Să vedem fața voastră naturală, care este cea mai frumoasă! Vă pup!’, a transmis Andra într-un story pe Instagram.

Cine canta cu mine? ♥️
▶️ https://bit.ly/BrateStraine

Publicată de Andra pe Luni, 13 iulie 2020

Andra Măruță, fotografii nemachiată

Ca să concretizeze și mai mult faptul că are încredere în sine și stăpânește din plin această latură, Andra a făcut și o serie de fotografii pe care le-a urcat pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum vedeta apre complet naturală și fără pic de machiaj pe față. Fanii au fost încântați de înfățișarea ei.

„Mi-ai câștigat inima de când m-am născut, iubita mea frumoasă! Îți stă atâta de bine fara make-up și chiar ești atâta de frumoasă! Și pistruii aia a tăi sunt perfecți”, „Ești o minunăție de om”, „Atât de frumoasă”, „Tu esti frumoasă tot timpul și cu filtru și fără! Te iubesc”, „Ești adorabilă și naturală!”, „Andra ești extraordinară, un om deosebit”, „Cea mai frumoasă din lume!”, au scris fanii.

„Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”, a scris Andra în dreptul imaginilor.