S-a aflat! Cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță

Publicat: 01/07/2020 | 08:25

S-a aflat! Cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit totul, în direct.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, se iubesc și se sprijină necondiționat. Puțini, însă, sunt cei care știu cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță.

În cadrul sezonului 10 de la Românii au Talent, artista a fost luată la întrebări de Florin Călinescu. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU OTILIA BILIONERA & SOȚUL. CUM S-AU DISTRAT ALĂTURI DE OTNIELA ȘI…)

Câți bărbați ai avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a întrebat-o juratul pe Andra. Iar răspunsul artistei n-a întârziat să apară, spre deliciul publicului.

”Mai mulți n-au putut să treacă de tata. El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a spus Andra.

Cine este bărbatul cu care s-a iubit Andra

În anul 2008, pe 23 august, Andra și Cătălin Măruță au ajuns în fața altarului. Înainte de relația cu prezentatorul TV, artista a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat celebru.

Cel cu care s-a iubit Andra timp de doi ani și jumătate este Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove. (VEZI ȘI: DESPĂRȚIRE-BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! VEDETA DIN SERIALUL ”VLAD” A DIVORȚAT DE SOȚUL EI)

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

”Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, potrivit sursei citate.

Andra și Dragoș
Citește și...