Primele imagini cu Otilia Bilionera & soțul. Cum s-au distrat alături de Otniela și…

Publicat: 30/06/2020 | 23:40

CANCAN.RO a obținut primele imagini cu Otilia Bilionera și soțul, dar… surpriză! Alături de ei se afla și… Otniela. Este dovada clară că fostele “colege” de la „Ferma” sunt de nedespărțit, chiar și în vacanță. Distracție, aer liber, plajă… acestea au fost doar câteva dintre “ingredientele” care i-au ajutat pe cei trei să petreacă un sejur de neuitat.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA A DISPĂRUT DUPĂ TENTATIVA DE OMOR DE LA AMBASADA CHINEI)

Otilia Brumă, cu numele de scenă Otilia Bilionera, a acceptat să participe la reality-show-ul ”Ferma”, unde a fost prezentă și Otniela Sandu. Acolo, cele două și-au întărit și mai mult relația de prietenie, iar de atunci sunt de nedespărțit. Obișnuiesc să petreacă vacanțele împreună și să savureze fiecare clipă. De o bună perioadă, cunoscuta cântăreață are un nou iubit, care i-a devenit și oficial partener de viață.

Fotografii și discuții pe plajă

CANCAN.RO i-a întâlnit pe Otilia Bilionera și actualul ei soț în Mamaia, stațiunea-fanion a litoralului românesc. La prima vedere, formează un cuplu bine sudat, dacă ținem cont că s-au sorbit din priviri mai tot timpul. Între ei, au existat atingeri pasionale și îmbrățișări tandre. Otniela Sandu a fost tot timpul lângă cuplu, dar s-a remarcat ca o prezență discretă, lăsându-i pe cei doi să-și manifeste dragostea.

Otilia Bilionera și soțul ei, la Mamaia

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN SPITAL CU OTILIA BILIONERA IMEDIAT DUPĂ OPERAȚIE! ERA ANESTEZIATĂ…)

Otilia Bilionera, soțul ei și Otniela Sandu au plecat împreună de la hotelul unde s-au cazat și s-au îndreptat spre plajă, unde au stat în zona de baldachine. Nu au plecat cu scopul suprem să facă baie în mare, preferând să discute, să glumească și să-și facă fotografii. Artista și actualul ei partener s-au ținut mai tot timpul de mână, semn că legătura lor este una puternică.

Distracție în trei la Mamaia, în weekendul trecut

Otilia Bilionera s-a căsătorit într-o moschee

În ianuarie, Otilia Bilionera a rememorat ziua în care a fost cerută de soție de bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste. Artista s-a căsătorit religios cu partenerul ei înainte de a primi inelul de logodnă. În timpul mărturisirilor, cântăreața avea ochii în lacrimi de fericire, semn că este mai îndrăgostită ca niciodată.

Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…). El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adic tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

(NU RATA: FOSTA MISS ROMÂNIA I-A ÎNAPOIAT INELUL IUBITULUI MILIONAR, DAR EL RECLAMĂ CĂ I L-A SCHIMBAT CU O ”TINICHEA”)

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a povestit cântăreața în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...