FOTO / Prima imagine cu Andra Măruță, în costum de baie. Spunea că se jenează să se pozeze așa, dar a făcut-o!

Autor:
Publicat: 18/07/2020 | 16:27
FOTO / Prima imagine cu Andra Măruță, în costum de baie. Spunea că se jenează să se pozeze așa, dar a făcut-o!

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul nostru, cu tot felul de apariții interesante, ținute una și una și o atitudine de divă. Cu toate acestea, jurata de la Românii au talent mărturisea, în urmă cu ceva timp, că nu se va afișa niciodată în costum de baie, din cauza faptului că este de părere că acest lucru este mult prea…intim!

Andra Măruță a spus în repetate rânduri că ea nu se va afișa niciodată în fața publicului său, în costum de baie, din cauza faptului că acest lucru este mult prea intim.

Ei bine, se pare că jurata de la Românii au talent s-a răzgândit, căci pe Instagramul său, Andra a postat prima fotografie cu ea, în costum de baie, spre bucuria fanilor care mereu au întrebat-o de ce anume nu se afișează niciodată într-o asemenea ipostază. În imagine, Andra se află în piscină, cu micuța Eva în brațe și i se vede foarte puțin din bust, pesemne că nu a renunțat complet la ideile și convingerile sale.

Andra, prima fotografie în costum de baie

De ce nu vrea Andra să se afișeze în costum de baie

Andra nu s-a fotografiat niciodată în costum de baie. Motiv pentru care fanii au început să-și pună întrebări. Ce vrea să ascundă, de fapt, artista? Spre deosebire de alte vedete din showbiz, Andra nu și-a etalat trupul în costum de baie.

Ei bine, motivul pentru care cântăreața refuză să se afișeze în costum de baie a fost dezvăluit chiar de ea. ”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.