Andreea Marin, cu sânii la vedere pe rețelele sociale. Zâna Surprizelor este într-o formă bună și a surprins pe toată lumea

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 18:17

Andreea Marin este într-o formă bună, la 45 de ani. Vedeta arată foarte bine și nu se sfiește să o arată. Recent, și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu unele fotografii, în care prezinte un decolteu amplu.

Zâna Surprizelor a avut mereu grijă de ea și de felul în care arată. Imaginea este unu lucru important pentru aceasta și încearcă să arate mereu impecabil. Iar la cei 45 de ani pe care îi are a rămas aproape neschimbată. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN A DAT VESTEA-BOMBĂ! „ZÂNA SURPRIZELOR”, MAMĂ PENTRU A DOUA OARĂ: „PE CALE NATURALĂ”)

Recent, a postata pe contul personal de Instagram câteva fotografii din vacanță. Este relaxată, naturală și într-o formă bună, iar elementul central al pozelor este decolteul generos pe care îl are. Andreea nu s-a sfiit să se afișeze într-un costum de baie, ce îi scote în evidență bustul generos.

Mai mult, Andreea Marin pare că nu doar arată, ci se și simte extraordinar. Fotografiile au fost însoțite de un comentariu în care își anunță fanii că s-a întors din vacanță și este pregătită să revină la muncă.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Vacanța s-a încheiat, dar amintirile rămân. Revin la birou cu forte proaspete, o săptămână minunată!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Andreea Marin, mamă pentru a doua oară?

Andreea Marin se gândește cu mare bucurie la posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Mai mult, Andreea Marin vrea să mai aducă un copil pe lume tot pe cale naturală. (VEZI ȘI: CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE ANDREEA MARIN. FOSTA ZÂNĂ A SURPRIZELOR FACE LEGEA PE STRĂZILE DIN CAPITALĂ!)

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Pe lângă Violeta, Andreea Marin mai are doi copii. Aceasta a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar.