Ce mașină de lux conduce Andreea Marin. Fosta Zână a Surprizelor face legea pe străzile din Capitală!

Publicat: 29/05/2020 | 19:18

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi și nu degeaba are parte de aprecierea fanilor săi, căci acțiunile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, sunt de toată lauda. Cu toate acestea, Andreea Marin a rămas mereu un om modest, însă modestia se caracterizează, la ea, prin atitudine, lucrurile pe care le oferă celorlalți, dar și cele pe care și le oferă ei. 

Andreea Marin este o femeie de succes și își respectă foarte mult imaginea, ceea ce duce, implicit, la respect pentru fanii săi.

NU RATA – ANDREEA MARIN A IZBUCNIT ÎN LACRIMI DUPĂ CE ȘI-A DOJENIT FIICA: “DACĂ AM CONȘTIENTIZA, NE-AR FI ADESEA MULT MAI UȘOR”. CE A FĂCUT VIOLETA

Fosta Zână a Surprizelor a fost mereu extrem de discretă cu viața ei personală, ținând-o departe de ochii curioșilor și punând în lumină doar anumite aspecte legate de ea, de fiica sa sau de viața amoroasă. Cu toate acestea, am aflat un detaliu important, pe care nu mulți sunt cei care îl știu: ce mașină conduce Andreea Marin.

Andreea Marin le dă clasă șoferilor din Capitală

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Andreea Marin conduce un superb bolid de lux în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Bijuteria pe patru roți este marca BMW Seria 4 Cabriolet și are culoarea roșie. „Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi cu energia mea”, a spus Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Andreea Marin conduce un BMW Seria 4 Cabriolet

CITEȘTE ȘI – ANDREEA MARIN A DAT VESTEA-BOMBĂ! „ZÂNA SURPRIZELOR”, MAMĂ PENTRU A DOUA OARĂ: „PE CALE NATURALĂ”

De-a lungul timpului, vedeta a mai fost văzută la volanul unui BMW X6, dar și la volanul unui BMW X3, pesemne că este fan al mărcii nemțești de automobile. Totodată, acest lucru a fost recunoscut chiar de către Andreea Marin, pe contul său de Instagram, ori de câte ori a făcut reclamă la BMW.