Andreea Marin a izbucnit în lacrimi după ce și-a dojenit fiica: “Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor”. Ce a făcut Violeta

Publicat: 27/05/2020 | 23:52

Andreea Marin a împărtășit un moment emoționant trăit la câteva ore bune după ce și-a dojenit fiica, Violeta. Fosta prezentatoare a recunoscut că a izbucnit în lacrimi când și-a dat seama de profunzimea gestului făcut de Violeta față de ea. Atât celebra mamă, cât și fiica ei superbă au primit sute de mesaje din partea apropiaților și a fanilor.

Citește și: Andreea Marin a dat vestea-bombă! “Zâna Surprizelor”, mamă pentru a doua oară: “Pe cale naturală”

Andreea Marin, în lacrimi după ce a dojenit-o pe Violeta, care i-a făcut o surpriză emoționantă

În vârstă de 45 de ani, Andreea Marin o crește singură pe Violeta și este foarte atentă când vine vorba de educația acesteia. Vedeta a fost surprinsă de fiica sa cu un cadou special în urmă cu o seară, pe care l-a personalizat… Adolescenta a fost surprinsă de mama sa în momentul de creație și a fost certată, pentru că, așa cum a mărturisit diva, a crezut că îi “mâzgălește”. După ce a primit jurnalul pregătit cu multă dragoste de fata ei, fosta prezentatoare nu a remarcat detaliul prețios care se afla pe una dintre pagini… descoperirea a fost făcută însă azi și cu greu și-a putut stăpâni lacrimile.

Aflată încă sub trăirile emoționante, Andreea Marin a făcut repede un colaj cu surpriza emoționantă și una dintre pozele de album cu Violeta și a așternut pe Facebook întreaga poveste.

“Dimineți cu iubire… Aseara (n.r.: ieri seară), am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea «Povestea mea, Michelle Obama» – multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul.

Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, ii credem doar «copii», uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? (…). Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris fosta prezentatoare pe contul ei oficial de Facebook.

Nu rata: Ce a făcut Ștefan Bănică jr. pentru Andreea Marin, în plină pandemie. Lavinia Pârva a fost de acord

“Copiii tin minte tot, gesturi, cuvinte, le poarta de mici in suflet si minte. In timp, ti le reamintesc, o sa ai numai surprize, iar de iubire, nu mai spun! E reciproca si profunda, asta am vazut eu la copiii mei. Sunteti minunate!”, “Superbi ingeri! Cata sensibilitate, dragoste, unitate, loialitate! Domnul sa va binecuvinteze…⭐⭐”, “Violeta draga si scumpa, mama ta este si va ramane O ZANA atat pentru tine, cat si pentru milioanele de oameni care o iubim de atatia ani. Andreea Marin a fost si este si mama mea si stii de ce? Pentru ca ofera aceeasi iubire tuturor si, de aceea, ESTE UNICA. Va imbratisez cu drag pe amandoua!”, “Dumnezeu să vă ocrotească! Vă iubesc din suflet!”, “Cu exceptia culorii ochilor, aveti aceleasi trasaturi. Analizeaza ochii zambetul, forma gurii. Sunteti minunate! Pupici mii!!!!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Află și: Cum arăta, de fapt, Andreea Marin pe vremea în care se iubea cu Ștefan Bănică Junior | FOTO

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a măritat cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

În prezent, Zâna Surprizelor trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani.