Cum arăta, de fapt, Andreea Marin pe vremea în care se iubea cu Ștefan Bănică Junior. FOTO

Autor: L.N.
Publicat: 13/05/2020 | 20:36

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți aproape un deceniu, în perioada 2006-2013. Cei doi au împreună o fetiță, Violeta, care are 13 ani.

În anul 2006, la vârsta de 32 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Junior, fiind a doua căsnicie a prezentatoarei. Vedeta și-a  petrecut anii tinereții și, totodată, ai maturității, alături de iubirea vieții ei – Ștefan. Și implicit bărbatul care i-a dăruit singurul copil, cunoscând, astfel, sentimentul de mamă.

La 32 de ani, Andreea Marin zburda de veselie în aspect, ca și acum de altfel, având, însă, inocența copilăriei prezentă în privire.

CITEȘTE ȘI: Nico de la Insula Iubirii și-a arătat în sfârșit burtica de gravidă. Ispita stă la pat de o lună și nu mai are voie să facă niciun efort

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2013

După divorțul de acum șapte ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au refăcut viețile, au familii frumoase, iar fiica lor este singura care îi mai unește.

CITEȘTE ȘI: Grațiela și Ghiță s-au revăzut după eliminare. Ce i-a reproșat soția lui Andrei Duban faimosului

În prezent, amândoi sunt implicați în alte relații cu aleșii inimii lor, iar Ștefan are un băiat cu partenera lui, Lavinia Pîrva.

În același timp, ‘Zâna surprizelor’ se iubește intens cu un consul. În pofida separării lor, de dragul Violetei, cei doi pastrează relații civilizate sau chiar de prietenie.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți.

Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților.

Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat” a spus Andreea Interviurile VIVA!

CITEȘTE ȘI: Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei! Ce mărturisiri emoționante a făcut vedeta și ce surprize i-a pregătit Anamaria Prodan, nașa sa

Andreea Marin a avut trei căsnicii

Prima oară s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, iar cel care i-a fost soţ- Cristian Gheorghiţă, un om de televiziune.

La doar 11 luni de la divorţ, Andreea Marin şi-a găsit fericirea în braţele medicului turc Tuncay Ozturk, alături de care formează un cuplu oficial şi în prezent.

Printre cele trei căsnicii, vedeta a mai avut, de-a lungul anilor, o serie de relaţii de scurtă durată alături de Robert Turcescu, Dan Negru, Răzvan Munteanu ( actualul soţ al Deliei) şi Daniel Stanciu.

 

Citește și...