Nico de la Insula Iubirii și-a arătat în sfârșit burtica de gravidă. Ispita stă la pat de o lună și nu mai are voie să facă niciun efort

Autor: L.N.
Publicat: 13/05/2020 | 18:06
Nico de la Insula Iubirii și-a arătat în sfârșit burtica de gravidă. Ispita stă la pat de o lună și nu mai are voie să facă niciun efort

Una dintre cele mai celebre ispite de la Insula Iubirii, Nico, a rămas însărcinată după doar două săptămâni de relație, cu Alin, fostul soț al Mădălinei Pamfile, și el o fostă ispită a emisiunii de la Antena 1. 

Nico de la Insula Iubirii a mărturisit în emisiunea de marți seară la XNS că este însărcinată în cinci luni jumătate și că a avut o sarcină destul de grea. Medicii i-au interzis de aproximativ o lună să se mai ridice din pat.

”A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul.Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia.”, a spus Nicoleta Dragne.

CITEȘTE ȘI: Grațiela și Ghiță s-au revăzut după eliminare. Ce i-a reproșat soția lui Andrei Duban faimosului

Deși este însărcinată în aproape șase luni, ispita a acumulat doar două kilograme în plus. Dacă sarcina decurge cum trebuie, Nico își dorește să nască natural.

”Încerc să mănânc orice, Alin e cu ochii pe mine. El e cu sportul.”, a spus Nicoleta Dragne la XNS.

Nico l-a cunoscut pe Alin Bruno în cel de-al patrulea sezon al emisiunii din Thailanda.

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine’, a mărturisit Nicoleta Dragne în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei! Ce mărturisiri emoționante a făcut vedeta și ce surprize i-a pregătit Anamaria Prodan, nașa sa

Bruno Alin Vlad este un om de afaceri din Timișoara, care a rezistat doar câteva zile în Thailanda, la Insula iubirii pentru că nu se regăsea în conceptul show-ului matrimonial. „Pentru că el este un om bun!‘, l-a scuzat Nico.

Alin Bruno și Mădălina Pamfile în ziua nunții lor
Citește și...