Andreea Răducan a născut. Bebelușul a primit nota 10 la naștere

Publicat: 17/09/2019 | 12:06

Andreea Răducan a născut în secret, iar o sursă din anturajul fostei gimnaste a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fericita veste. Proaspăta mămică a adus pe lume un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Vedeta și soțul ei, Daniel-Filip Tandreu, mai au o fetiță, care împlinește doi anișori peste câteva zile.

Citește și: Andreea Răducan, primele declarații după ce a devenit mămică de băiat! Ce nume a ales pentru bebeluș

Andreea Răducan a născut un băiețel

În vârstă de 35 de ani, Andreea Răducan a născut din nou. Fiul pe care i l-a dăruit soțului său, Daniel Tandreu, a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, la fel ca surioara lui mai mare. Micuțul prinț a obținut primul zece din viața sa de la medicii care au ajutat-o pe fosta sportivă să devină mamă, conform unui apropiat din anturajul familiei care a împărtășit micul secret în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreea Răducan, primele declarații după ce a devenit mămică pentru a doua oară

“Sunt fericiți, am născut pe 21 august (…), a avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la Federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu”, a declarat Andreea Răducan în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreea Răducan, declarații despre cea de-a doua sarcină

“Ca și prima sarcină, și pe aceasta o suport foarte bine, așa că îmi pot continua proiectele fără să am nevoie de pauză. Și băiețelul, ca și Amira Sophia, este un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, și eu și soțul meu, Daniel, așa că suntem foarte fericiți. Acum sunt în 21 de săptămâni, așa că sorocul ar fi pe la începutul lunii septembrie. Dar, cum voi face cezariană, înseamnă că voi naște spre finalul lunii august. Și prima sarcină am dus-o ușor, așa că nici acum nu sunt temeri că s-ar întâmpla altfel”, a declarat fosta sportivă într-un interviu mai vechi pentru click.ro.

Andreea Răducan a devenit mămică pentru prima dată pe 25 septembrie 2017. Fiica sa și a soțului ei a primit numele Amira Sophia.

“Îți dai seama că nu știe ea prea multe, pentru că are un an și jumătate, dar pupă mereu burtica și ne spune că abia așteaptă să se joace cu el”, a mai spus frumoasa vedetă.

Citește și...