Andreea Răducan, primele declarații după ce a devenit mămică de băiat! Ce nume a ales pentru bebeluș

Publicat: 17/09/2019 | 12:25
Andreea Răducan, primele declarații după ce a devenit mămică de băiat! Ce nume a ales pentru bebeluș

Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu, sunt în culmea fericirii de când au devenit din nou părinți. Fosta gimnastă a făcut primele declarații despre băiețelul născut în secret în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Micuțul a fost primit cu infinită iubire nu doar de mama și tatăl său, ci și de surioara mai mică. La nici doi anișori, Amira Sophia este topită după cel mai nou partener de joacă.

Andreea Răducan, primele declarații după ce a devenit mămică de băiat

Andreea Răducan a ales două prenume pentru băiețelul său și ambele sunt nume de sfânt. Micul prinț al preșefintei Federației Române de Gimnastică se numește Andrei Filip Tandreu.

“Sunt fericiți, am născut pe 21 august și îl cheamă Andrei Filip. A avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el. E în zodia Leu”, a declarat Andreea Răducan în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreea Răducan și Daniel Tandreu s-au căsătorit în 2016

Andreea Răducan și Daniel Tandreu s-au căsătorit civil pe 12 octombrie 2016 la Primăria Sectorului 1 din București. Ei au devenit soţ şi soţie şi în faţa Lui Dumnezeu pe 15 octombrie 2016, iar la petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă au participat 250 de oameni. Nadia Comaneci, Ion Țiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Cătălina Ponor sunt doar din câteva dintre numele importante care au participat la nunta fostei gimnaste. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 25 septembrie 2017. Fiica sa și a soțului ei a primit numele Amira Sophia.

Vă reamintim că Andreea Răducan s-a retras din activitatea competițională în 2002, după o carieră în gimnastică în care a bifat o medalie de aur cu echipa României la Jocurile Olimpice de la Sydney și argint, tot atunci, la sărituri, dar și cinci medalii de aur, una de argint și două de bronz la Campionatele Mondiale, respectiv una de argint și una de bronz la Campionatele Europene.

Citește și...