Angelina Jolie a acceptat să facă un pictorial nud la 44 de ani! În ce ipostaze a pozat celebra actriță

Publicat: 08/11/2019 | 12:39

Angelina Jolie a acceptat să facă un pictorial nud la 44 de ani, după ce a primit o ofertă interesantă din partea oficialilor unei reviste celebre din Statele Unite. În cadrul interviului realizat cu această ocazie, celebra actriță a mărturisit că cei șase copii pe care îi are au inspirat-o să își descopere puterea interioară. Câștigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din “Girl, Interrupted”, film în regia lui James Mangold, vedeta are o poveste de viață, desprinsă parcă din filmele de la Hollywood.

Citește și: Bombă la Hollywood! Keanu Reeves și Angelina Jolie sunt împreună

Angelina Jolie a acceptat să facă un pictorial nud la 44 de ani

În vârstă de 44 de ani, Angelina Jolie a acceptat să pozeze nud pentru revista americană Harper’s Bazaar – apărând pe coperta viitorului număr: Decembrie 2019/Ianuarie 2020. Pe lângă ședința foto nud, fosta soție a lui Brad Pitt a oferit un interviu inedit jurnaliștilor de la cunoscuta publicație în timpul căruia a vorbit despre relație pe care o are cu familia ei, despre cum copiii ei i-au schimbat viața; îl pomenește la un moment dat și pe fostul ei soț, actorul Brad Pitt.

“Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele nevăzute sunt mai greu de vindecat. Viaţa are multe întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a declarat Angelina Jolie pentru revista Harper’s Bazaar, relatează jurnaliștii de la today.com.

Citește și: Bianca Drăgușanu a renunțat la părul blond. Unii dintre fani au remarcat că seamănă cu Angelina Jolie

La 44 de ani, Angelina Jolie a acceptat să facă un pictorial nud pentru revista Harper's Bazaar @ captură NBC News
La 44 de ani, Angelina Jolie a acceptat să facă un pictorial nud pentru revista Harper’s Bazaar @ captură NBC News

Angelina Jolie își dorește să locuiască împreună cu cei 6 copii în altă parte decât în SUA

În cadrul mărturisirilor făcute despre viața privată, vedeta a sublinitat că le datorează foarte mult celor șase copiii pe care îi are cu fostul soț, în special pentru că au ajutat-o să se regăsească. “Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine”, a afirmat Jolie despre Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani). Ea a mai dezvăluit că i-ar plăcea să trăiască în altă parte decât în SUA și va face acest lucru “îndată ce copiii vor împlini 18 ani”; “Deocamdată trebuie să stau acolo unde tatăl lor (n.r.: Brad Pitt) alege să trăiască”, a mai spus Angelina Jolie.

Citește și: Când toți se așteptau mai puțin, Angelina Jolie şi Brad Pitt au luat decizia! Copiii lor sunt cei mai importanți

Renumita actriță a cerut divorțul de Brad Pitt în 2016, după doi ani de mariaj și 12 ani de relație. În urma unei lungi bătălii judiciare, cei doi au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă. Angelina Jolie a devenit laureată cu Oscar în 2000, pe când avea 24 de ani şi 296 de zile, pentru rolul din pelicula “Girl, Interrupted”, realizată în regia lui James Mangold.

Citește și...