Anna Lesko, poze mega-rușinoase făcute publice! Și-a dat jos prosopul și a rămas în sânii goi

Publicat: 27/08/2019 | 10:15

Anna Lesko ”lovește” din nou în mediul online, așa cum ne-a obișnuit, dezgolindu-se, fără rețineri, în fața fanilor. Bineînțeles, aceștia îi vizitează, zilnic, pagina de Instagram, vedeta obișnuindu-i cu apariții tulburătoare și ținându-i, astfel, cât mai… aproape.

Dacă penultima fotografie postată de Anna o înfățișa acoperită cu un prosop, în dreptul bustului, ultima ”propunere vizuală” – alb-negru – a făcut ca tensiunea internauților să crească la cote alarmante.

”Your eyes can see me, when my soul can feel you…””Ochii tăi mă pot vedea atunci când sufletul meu te simte…”, a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei postate, iar aprecierile au curs… cascadă. Nonconformistă prin definiție, Anna Lesko rămâne la fel de surprinzătoare, iar atunci când se dezbracă de complexe – așa cum este cazul (și) acum – înregistrează noi ”victorii” în spațiul online.

Anna Lesko, încă o fotografie-șoc

Se transformă în nişte frustrări cumplite

Anna Lesko a dat declaraţii incendiare despre viaţa ei intimă. Dezinhibată şi relaxată, superba basarabeancă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba dimpotrivă! Anna Lesko a acordat un interviu pentru revista Andreei Esca, care a fost transmis live pe Facebook. Tema interviului a fost „Love is fun” („Dragostea e distractivă”), iar artista a făcut dezvăluiri despre viaţa de cuplu.

(Nu rata: ANNA LESKO ŞI PRIETENA EI… INTIMITĂŢI NEMAIVĂZUTE ÎN PIAŢA DOROBANŢI! S-AU RETRAS AMÂNDOUĂ ÎNTR-UN COLŢ DE RESTAURANT ŞI… )

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020