Anna Lesko, prima reacție după ce a fost prinsă sărutându-se cu altul și părăsită de tatăl copilului ei

Autor: A.N.
Publicat: 29/08/2019 | 16:59

A apărut și prima reacție a Annei Lesko după ce a fost prinsă sărutându-se cu altul și părăsită de tatăl copilului ei. 

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat. ”Ruptura” dintre Anna Lesko și DJ Vinnie s-ar fi produs după ce artista și Mike Diamondz au fost filmați în club sărutându-se. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce renumita artistă a fost surprinsă în ”offside”, relația cu DJ Vinnie ar fi început să se răcească. Din câte se pare, între cei doi ar fi intervenit mai multe discuții acide, iar ”ruptura” a fost inevitabilă după episodul din club. (DETALII AICI)

Ei bine, după ce a fost părăsită de tatăl copilului ei, iată că… a apărut și prima reacție a Annei Lesko. Artista s-a fotografiat, azi-noapte, pe străzile din Capitală. În miez de noapte, îmbrăcată într-o rochie transparentă, care lăsa la vedere lenjeria intimă, Anna Lesko părea… puțin debusolată. Dacă ar fi să facem o comparație între pozele +18 pe care le-a publicat în ultima vreme și cea de azi-noapte.

Anna Lesko, singură pe străzile din Capitală

Anna Lesko a devenit mamă la 35 de ani

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. (CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFII +18 CU ANNA LESKO DEZBRĂCATĂ, FĂCUTE PUBLICE DE COMPATRIOȚII EI DIN REPUBLICA MOLDOVA)

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...