Antonia, dezvăluiri despre viaţa sexuală! Cântăreaţa a povestit cum face sex cu Alex Velea, cât a stat fără să facă amor şi cum a fost prima dată

Publicat: 04/12/2017 | 10:57
Antonia, dezvăluiri despre viaţa sexuală! Cântăreaţa a povestit cum face sex cu Alex Velea, cât a stat fără să facă amor şi cum a fost prima dată

Antonia a fost supusă unui test fulger despre viaţa şi activitatea ei sexuală. Cântăreaţa a dezvăluit dentalii intime despre cum face sex cu Alex Velea, cât a stat fără să facă amor şi cum a fost prima experienţă de acest gen.

Antonia a dat cărţile pe faţă! Cântăreaţa a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări inconfortabile legate de viaţa ei sexuală. Vedeta a dezvăluit că şi-a început viaţa sexuală la vârsta de 16 ani, cu iubitul din liceu. Iubita lui Alex Velea a povestit cum îi place să facă amor cu tatăl copiilor ei, mărturisind că cel mai mult şi-a pus pe ”STOP” activitatea sexuală timp de doi ani.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Noi face dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.r. scoate sunete când are orgasm). Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a povestit Antonia.

Citește și...