Anunț-șoc după 29 de zile de comă: “Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate”

Publicat: 11/06/2019 | 15:33
Anunț-șoc după 29 de zile de comă: “Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate”

Astăzi, după 29 de zile de când Mihai Constantinescu se află în comă, în urma celor trei stopuri cardio-respiratorii suferite, a fost făcut un anunț-șoc de unul dintre bunii săi prieteni. Potrivit unor declarații date publicității de Adrian Daminescu, îndrăgitul compozitor și cântăreț a fost deconectat de la aparate.

Citește și: Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu. Adriana Bahmuțeanu a făcut anunțul

La aproape o lună de când a făcut primul stop cardiac, Mihai Constantinescu se află în prezent într-o comă controlată, însă a fost deconectat de la aparate, a mărturisit Adrian Daminescu în cadrul unui interviu emoționant. Atât el, cât și rudele și apropiații artistului se roagă pentru o minune zilnic și sunt convinși că Dumnezeu le va asculta dorința și îș va salva pe acesta din ghearele morții așa cum a făcut și în cazul lui Gabriel Cotabiță.

“A fost deconectat de la aparate, dar, în continuare, este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze exact cum a fost la Cotabiţă. Cotabiţă a fost în Roma Antică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă. Eh, aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină.

Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Soția lui Mihai Constantinescu s-a rugat la mănăstire pentru un miracol! Imagini cutremurătoare cu Simona Secrier

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Din nefericire, medicii sunt rezervați în cazul său.

Citește și...