Soția lui Mihai Constantinescu s-a rugat la mănăstire pentru un miracol! Imagini cutremurătoare cu Simona Secrier

Publicat: 16/05/2019 | 22:51

Evoluția stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu este una favorabilă, în cel mai bun caz stabilă, au declarat medicii de la Spitalul Floreasca, acolo unde artistul se luptă cu ultimele puteri să supraviețuiască. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Simona Secrier, soția celebrului cântăreț, s-a rugat pentru o minune la Mănăstirea Radu Vodă, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile cutremurătoare! (VEZI AICI: UNA DINTRE ULTIMELE PERSOANE CARE L-AU VIZITAT LA SPITAL PE MIHAI CONSTANTINESCU: ”NU L-AM MAI RECUNOSCUT: O MÂNĂ DE OASE ȘI PIELE!”)

Familia, prietenii, toți apropiații se roagă din tot sufletul pentru viața lui Mihai Constantinescu. Inima i s-a oprit, luni, atunci când a și fost găsit de soția lui, Simona Secrier. A chemat ambulanța, însă artistul zăcea de mult timp fără suflare, iar asta i-a împiedicat pe medici să-l readucă în stare de conștiență, deși au reușit să îl resusciteze.

(Citește și: MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL: „MIHAI CONSTANTINESCU NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ DE SUPRAVIEȚUIRE”)

Rugă la moaștele Sfântului Nectarie

Ulterior, doctorii de la Spitalul Floreasca, unde a fost transportat, au anunțat că artistul se află în moarte cerebrală, fiind foarte rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire. Soția lui a anunțat apoi că artistul a fost stabilizat, fiind în continuare intubat, însă starea lui rămâne la fel de gravă.  (Cel mai bine platit job din București)

Simona Secrier este nedezlipită de patul lui Mihai Constantinescu. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe soția artistului pe holurile secției de Terapie Intensivă, vizibil afectată de toată situația. Însă îmbărbătată de mulți prieteni care i-au sărit în ajutor, dar și de oameni simpli care au recunoscut-o și au vrut să-i transmită încurajări.

Oameni simpli au vrut s-o îmbărbăteze pe Simona Secrier în aceste clipe dificile
Oameni simpli au vrut s-o îmbărbăteze pe Simona Secrier în aceste clipe dificile

Are încredere că medicii vor face tot ce le stă în putință ca să-l țină în viață pe soțul ei, însă este conștientă că acum doar o minune îl mai poate salva. Iar Simona luptă și pentru acea minune! Împreună cu o persoană dragă din familia ei a a mers la Mănăstirea Radu Vodă, acolo unde a stat la coadă pentru a intra să se roage la moaștele Sfântului Nectarie, despre care se știe că este ocrotitorul bolnavilor.

Simona Secrier a vorbit la telefon cât a așteptat să intre la moaște
Simona Secrier a vorbit la telefon cât a așteptat să intre la moaște

Va fi deconectat de la aparate?

După ce medicii au declarat că artistul se află în moarte cerebrală, s-a declanșat o polemică prelungită referitoare la eventuala lui deconectare de la aparate.

(Citește și: ADRIAN DAMINESCU, AMĂNUNTE NOI DESPRE STAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU)

Totuși, un astfel de demers nu este unul facil, având în vedere legislația din România. Și nimeni, în ultimă instanță, nu și-ar dori așa ceva. Prietenii și apropiații lui Mihai Constantinescu se roagă în fiecare zi ca starea de sănătate a acestuia să se amelioreze. Conform legislației din România, cât timp restul funcțiilor lui vitale există – chiar și conectate la aparate de menținere a vieții – viața pacientului nu poate fi întreruptă nici măcar la solicitarea rudelor apropiate.

Specialiștii sunt fermi, din acest punct de vedere. Pentru ca Mihai Constantinescu să fie declarat decedat trebuie ca inima lui să nu mai bată în absența aparatelor, iar creierul artistului să nu mai indice nicio activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...