Adrian Daminescu, amănunte noi despre starea lui Mihai Constantinescu: “Era de mână cu Simona și…”

Publicat: 14/05/2019 | 21:48

Deși era la școala de muzică unde predă, Adrian Daminescu a acceptat să ofere un interviu emoționant despre prietenul său Mihai Constantinescu, despre ceea ce s-a întâmplat ieri, când suferit primul stop cardiac. El i-a îndemnat pe toți cei care îi iubesc muzica și care îl apreciază pe celebrul cântăreț să se roage și să îi transmită gânduri senine.

Citește și: EXCLUSIV. Medicii i-au extirpat un rinichi lui Mihai Constantinescu

Adrian Daminescu, amănunte noi despre starea lui Mihai Constantinescu

În timpul declarațiilor în care a povestit scenele petrecute între Mihai Constantinescu și Simona Secrier, după ce artistul a făcut stop cardio-respirator, Adrian Daminescu și-a arătat îngrijorarea pentru soția bunului său prieten. Cunoscutul cântăreț a făcut o comparație între cumpăna prin care trece îndrăgitul compozitor și cea traversată de Gabriel Cotabiță… și în cazul celui din urmă s-a vorbit despre deconectarea de la aparate… însă, minune nu a întârziat să apară. Iar rudele și apropiații lui Mihai Constantinescu se roagă să fie realizat un miracol și în cazul lui.

Și la Gabi Cotabiță s-a pus problema să îl deconecteze de la aparate la un moment dat”, a spus Adrian Daminescu în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”.

Și prezentatorul Mihai Morar i-a îndemnat pe români să se roage pentru o minune și solistul și compozitorul Mihai Constantinescu să își revină: “Am rugămintea să vă rugați, să ne rugăm toți pentru el, un om foarte bun și un artist care va rămâne veșnic, indiferent de ce se întâmplă”.

Citește și...