EXCLUSIV. Medicii i-au extirpat un rinichi lui Mihai Constantinescu

Publicat: 14/05/2019 | 17:33

Conectat la aparate în prezent, Mihai Constantinescu și soția lui, Simona Secrier, au ținut secrete unele dintre problemele de sănătate cu care cântărețul s-a confruntat în ultimul an. O sursă din anturajul lor a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, informații despre operația de extirpare a unui rinichi, suferită de artist în mare secret. Vă reamintim că Mihai Constantinescu a făcut de trei ori stop cardiac în mai puțin de 12 ore.

Citește și: Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu. Câți lei ajunsese să ceară pe un concert

Medicii i-au extirpat un rinichi lui Mihai Constantinescu

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Mihai Constantinescu a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că celebrul compozitor a fost supus unei operații de extirpare a unui rinichi în cursul anului trecut. Din nefericire, după intervenția chirurgicală delicată, care a avut loc în mare secret, s-au produs complicații și starea de sănătate a solistului s-a înrăutățit.

Citește și: Ce boală secretă are Mihai Constantinescu. Artistul suferă în tăcere de peste un deceniu

Aceeași sursă a mai declarat că Mihai Constantinescu a păcălit moartea înainte de Crăciunul trecut, iar tratamentele și recomandările primite de la specialiști au reușit să-l stabilizeze. La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele.

Citește și: Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

Gestul emoționant făcut de Simona Secrier pentru celebrul cântăreț

Conform declarațiilor făcute în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, de unul dintre amicii lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier i-a fost alături soțului său zi de zi, ea renunțând la toate contractele pe care le avea, dar și la propunerile pe care le-a primit. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

Citește și: Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, apel disperat: ”Să ne rugăm…”

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au căsătorit în secret

Mihai Constantinescu și Simona Secrier formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă abia în anul 2017 s-au căsătorit, după ce au amânat fericitul eveniment de mai multe ori. Ceremonia a avut loc în mare secret și, în cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că trăiește a doua tinerețe la vârsta onorabilă pe care o are. Soția sa, fosta componentă a trupei Etno, este cu 24 de ani mai tânără decât el. “Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a declarat Mihai Constantinescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și...