Medicii au au făcut anunțul: „Mihai Constantinescu nu mai are nicio șansă de supraviețuire”. Au propus deconectarea de la aparate și declararea decesului

Publicat: 16/05/2019 | 14:56
Medicii au au făcut anunțul: „Mihai Constantinescu nu mai are nicio șansă de supraviețuire”. Au propus deconectarea de la aparate și declararea decesului

Vești teribile din partea medicilor care îl monitorizează pe cântărețul Mihai Constantinescu. Conform unor surse medicale, Mihai Constantinescu nu mai are șanse supraviețuire și s-a propus deconectarea de la aparate.

Mihai Constantinescu este în comă, iar medicii sunt sceptici în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Conform ultimelor informații, inima artistului bate în continuare, din ce în ce mai slab, însă creierul nu mai funcționează. Din acest motiv, medicii au propus deconectarea lui Mihai Constantinescu de la aparate, însă soția sa s-ar opune.

Soția lui, Simona Secrier, i-a îndemnat pe toți cei ce îl îndrăgesc pe artist să se roage pentru el, în speranța unei minuni. “Este cumplit, nu îl pot ajuta decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inimă îi funtioneaza, însă în zonă cerebrală, totul este fără reacție”, a declarat Simona Secrier.

Citește și: MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE?! CE PREVEDE LEGEA DIN ROMÂNIA

Anul trecut, medicii i-au extirpat un rinichi

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe Mihai Constantinescu. Mărturiile sunt absolut cutremurătoare. Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, ne-a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

Dezvăluirile nu se opresc, însă, aici. “Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său”, ne-a mai dezvăluit sursa citată.