Ar fi bomba anului în showbiz! Se împacă Victor Slav cu Bianca Drăgușanu?! Mesajul subliminal postat de prezentatorul Kanal D

Publicat: 11/07/2019 | 13:04
Ar fi bomba anului în showbiz! Se împacă Victor Slav cu Bianca Drăgușanu?! Mesajul subliminal postat de prezentatorul Kanal D

Ar fi bomba anului în showbiz! O împăcare între Victor Slav și Bianca Drăgușanu ar fi, cu siguranță, o adevărată ”lovitură”, cu atât mai mult cu cât mulți dintre fanii lor au insistat, de foarte multe ori, asupra unui scenariu în care cei doi și-ar putea reuni destinele.

La nivel sentimental, nu poți ști niciodată ce se va întâmpla, cu atât mai mult cu cât Bianca și Victor Slav au și o fetiță, Sofia Natalia. Acum, după ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi, Victor Slav își pune fanii pe gânduri printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram

„Unul dintre cele mai grele lucruri în viaţă este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poţi pronunţa”, este mesajul postat de Victor Slav pe Instagram, aducând, practic, în actualitate, un citat celebru.

Speculațiile nu au întârziat să apară, astfel de cei care au vizitat pegina de Instagram a lui Victor Slav și-au pus imediat întrebări referitoare la acele ”cuvinte” pe care VBictor le păstrează ”în inimă”, dar nu le poate ”spune”. Să fie vorba despre cuvinte pe care le-ar adresa Biancăi? Numai timpul va putea oferi un răspuns acestei întrebări, firește.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.