Armin Nicoară a dat adevărul pe față! Care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău: „Eu, ca bărbat, nu o să mă laud”

Publicat: 24/01/2020 | 09:25
Armin Nicoară a dat adevărul pe față! Care este adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău: „Eu, ca bărbat, nu o să mă laud”

Scandalul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău pare că nu vrea deloc să se oprească. După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a spus, în exclusivitate, că între cei doi artiști ar fi fost mai mult decât o relație de colegialitate și au început să-și arunce vorbe grele unul altuia, acum, talentatul saxofonist face încă o serie de dezvăluiri. 

Armin Nicoară a povestit totul despre relația cu Vlăduța Lupău. Pentru wowbiz.ro, artistul a declarat că nu va ști nimeni, niciodată, ce s-a întâmplat între el și cântăreață. Mai mult, fiul lui Petrică Nicoară a mai povestit că, în cazul în care ar fi fost adevărat, nu ar fi ieșit niciodată în spațiul public pentru a se lăuda cu o relație cu Vlăduța Lupău. Extrem de diplomat, Armin Nicoară a mai spus că totul a pornit de la Vlăduța, iar în momentul în care a văzut declarațiile pe care artista le-a oferit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, saxofonistul a mărturisit că se simte extrem de deranjat și dezamăgit de atitudinea Vlăduței Lupău.

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap. Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte” a spus Armin Nicoară, pentru sursa citată.

În ceea ce privește relația lui cu artista Claudia Puican, Armin Nicoară a mai explicat pentru wowbiz.ro că i-a sugerat iubitei sale să stea departe de acest scandal și să nu intervină cu nimic.

”Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța (de fapt, soțul ei, fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj, n. red.) mi-a comentat pe pagină. I-am șters mesajul pentru că nu am vrut să îi dau apă la moară… Dar el nici nu știe ce s-a întâmplat, poate e ceva ce el nu știe. Eu vin și zic ”nu. Nu, nu”, dar dacă el continuă, atunci… nu știu ce o să zic, poate o să zic și eu ceva” a mai completat Armin Nicoară.

Citește și...