Acasă » Trending » Armin Nicoară dă de pământ cu cei care îi critică atitudinea față de soție: „Claudia stătea cu mine dacă eu o chinuiam?”

Armin Nicoară dă de pământ cu cei care îi critică atitudinea față de soție: „Claudia stătea cu mine dacă eu o chinuiam?”

De: Diana MăcicăMihaela Cazacu 05/01/2023 | 18:00

Claudia Puican și Armin Nicoară lucrează la mărirea familiei! Cei doi au fost la o clinică din Franța pentru analize și au „liber” la făcut copii. Asta a spus Armin Nicoară, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO. Cântărețul a abordat și subiectul criticilor pe care le primește de la urmăritori, dar a vorbit și despre cum este viața lui de când s-a căsătorit. 

În urmă cu câteva luni, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, cântărețul a vorbit despre cum decurge căsnicia lor, dar și despre cum trec peste neînțelegeri.

Acesta a mai menționat faptul că primește foarte multe comentarii negative din partea urmăritorilor, iar aceștia sunt de părere că soția lui Armin Nicoară este nefericită în relația cu el. Mai mult, cântărețul a mai susținut că lucrează la extinderea familiei, iar el și Claudia au fost în Franța pentru analize.

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc să devină părinți / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Armin Nicoară, declarații intime despre Georgiana Lobonț. Artistul a mărturisit totul în fața Claudiei Puican!)

„Au mai fost mici greșeli din partea mea, Claudia m-a înțeles de fiecare dată”

CANCAN.RO: În urmă cu doar câteva luni, tu și Claudia v-ați unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cum e viața de bărbat însurat? 

Armin Nicoară: Da, bineînțeles că avem o căsnicie foarte frumoasă. Suntem tineri, ne iubim, suntem cu capul pe umeri, discutăm, ne iubim la maxim. Acum, că au mai fost mici greșeli din partea mea, Claudia m-a înțeles de fiecare dată. Ea este alături de mine. Bineînțeles că și eu sunt alături de ea, ne maturizăm împreună.

Acum mai avem timp, să spun așa, de distracție, de… Să ne facem plăcerile vieții. Pentru că dacă dă Domnul să vină și un copil în viața noastră, e posibil să ne mai calmăm un pic. Pentru că am observat la toate cuplurile, când vine un copil, nu mai e așa de ușor ca înainte.

Dacă sunt probleme, discuții de zi cu zi, ne punem la masă, discutăm. Eu o ascult pe Claudia, Claudia mă ascultă pe mine. Dacă ceva nu-i convine, îmi spune ce nu-i convine. Eu încerc să reglementez situația, eu îi spun la fel. Dar, totul merge foarte, foarte bine.

Claudia nu a fost niciodată deranjată de ce am făcut, pentru că știe ce are la casa ei și suntem fericiți împreună, chiar dacă lumea spune că eu o fac pe Claudia să sufere sau tot felul de chestii aiurea, care… Na, poate le-ai văzut prin online.

(VEZI ȘI: Armin Nicoară a picat în dizgrațiile nașei! Georgiana Lobonț a reacționat după declarațiile șocante făcute de artist. „Nu își dă seama”)

„Mă înjură în ultimul hal prin comentarii

CANCAN.RO: Foarte multă lume a criticat faptul că soția ta îți oferă prea multă libertate. 

Armin Nicoară: Dar bineînțeles că sunt foarte criticat, am fost criticat în ultimul timp, dar n-am ce să fac, asta-i viața. Orice faci… Am observat că și dacă faci numai bine, tot ești criticat, dacă faci rău, tot ești criticat. Orice ai face, lumea te critică. Nu poți fi pe placul tuturor.

Dacă lumea vrea să mă placă, mă place așa cum sunt. Dacă ei vor să fiu un Armin Nicoară ,,fals”, precum sunt alți artiști, care în față sau la televiziuni se dau cineva care nu sunt și, de fapt, la ei acasă e dezastru.

Nu am ce să fac, asta-i viața. Într-adevăr, am văzut foarte multe comentarii răutăcioase, am fost foarte criticat. Cum ți-am spus în celălalt mesaj, Claudia știe ce are la casa ei. Crede-mă, multă lume, văd în comentarii și în mesaje: ,,Claudia suferă, Claudia nu te merită!”, ,,I-ai stricat viața Claudiei, ce faci cu fata asta”, ,,O forțezi să stea cu tine”. Tot felul de chestii am auzit în ultimul timp.

Păi, cât să fii de… nu știu, nu vreau să înjur sau ceva, dar chiar așa, lumea crede că Claudia ar sta cu mine, dacă eu o chinuiam în halul ăsta? Adică eu dacă eram atât de nenorocit precum spune lumea, ea stătea cu mine? Nu stătea! Puteam să am banii banilor și puteam să am orice ar fi să am.

Nu cred, dacă nu era fericită și nu îi plăcea viața cu mine și adrenalina pe care i-o creez în fiecare zi, nu cred că stătea cu mine. Așa că lumea, cum am spus, comentează, nu știu, poate se plictisesc acasă. Poate unii de ciudă, poate de ciudă că poate vor și ei să fie ca mine, să aibă o relație ca mine, așa deschisă, cum o am eu cu Claudia, și poate de aceea mă înjură în ultimul hal prin comentarii.

Urmăritorii sunt de părere că soția lui Armin nu este fericită în relația cu el / (Sursa: Instagram)

„Claudia dacă rămâne însărcinată într-o anumită perioadă, eu trebuie să anulez foarte multe evenimente

CANCAN.RO: Acum, că sunteți soț și soție, v-ați gândit să vă măriți familia? 

Armin Nicoară: Da, sincer să-ți spun, e clar că ne dorim să ne mărim familia. Lucrăm la treaba asta, chiar am fost la o clinică în Franța pentru niște analize. Totul este OK, doar că pe amândoi programul nu ne ajută.

Claudia dacă rămâne însărcinată într-o anumită perioadă, eu trebuie să anulez foarte multe evenimente în vară. Eu dacă acum, de exemplu, ar fi rămas Claudia însărcinată, ar trebui în vară, când sunt extrem de multe evenimente, să anulez.

Îți dai seama că eu aș strica foarte multe evenimente. Adică, poate omul și-a dorit din tot sufletul ca la nunta lui să cânte Claudia Puican. Și-atunci, eu dacă îl sun acum și-i spun, cu câteva luni înainte de nuntă: Domne, Claudia Puican nu mai vine la nuntă. Ce-am făcut?

Și-așa, îți dai seama, trebuie să-mi fac programul în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea și să nu prea încurc situația cu evenimentele. Acum vedem, sper să ne ajute Domnul să fie totul ok. Noi ne rugăm, ne dorim și Dumnezeu cu noi să fie!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea